Haberler

Sami Çölgeçen: Arda Turan'ın dönmesini istemeyenler, gençliklerinde hiç hata yapmadılar mı?

Güncelleme:

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Sami Çölgeçen, Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer sürecinde başkan Mustafa Cengiz ve kulüp üyelerinin tavrına tepki gösterdi.

ARDA TURAN TEPKİSİ: ÜYELERİMİZ GENÇLİKLERİNDE HATA YAPMADILAR MI?

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in Arda Turan konusunu kestirip attığının altını çizen Sami Çölgeçen, "Birçok üyemiz, Arda'nın kulübe dönmesini istemedi, Mustafa bey de bu konuyu kestirip attı. Ben bunu kabullenemiyorum. Merak ettiğim konu şu; üyelerimizden Arda'nın hata yaptığı için dönmemesini isteyenler acaba gençliklerinde hata yapmadılar mı?" dedi.

Sami Çölgeçen, "Ben 13 yaşından beri tanıdığım Arda'nın dönmesini isterdim." ifadelerine yer verdi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: ÇOK ACIMASIZCA ELEŞTİRİLİYORUZ

Hayatını Galatasaray'a adadığını ifade eden Galatasaray İkinci Başkanı Albayrak, "Gelin bir olalım, birlik olalım. Biz, birlik olursak Galatasaraylıların başaramayacağı şey yok, buna çok ihtiyacımız var, özellikle buna bu sezon çok ihtiyacımız var. 24 saat bu listeyle yaşıyorum, Galatasaray'ın sadece ocak maaşları var, bu da 10 gün geçti. Geldik geleli, çalışan kardeşlerimizin maaşlarını ayın 2'sinde hiç yatırmadık. Çok acımasızca eleştiriliyoruz ama iyi işler yaptığımızı bilmenizi istiyorum" dedi.

"BORCUMUZ, YÖNETİLEBİLİR BORÇ"

Galatasaray'ın borcunun artık yönetilebilir bir borç olduğunun altını çizen Albayrak, "Galatasaray'ın borcu artık yönetilebilir durumdadır. Birçok kulüp de bu durum yok. Her transfer döneminde aldığımız ile sattığımız arasında 1 milyon euro farkımız var. Gelecek sezon başında göreceksiniz ki, çok güzel şeylere imza atmışız. Bunu göreceksiniz ve o zaman bana ve yönetime hesap sorabilirsiniz. Gelecekte büyük transferler olmayacak, genç kardeşlerimize yöneliyoruz, geleceğimizi oluşturuyoruz. Bir kısmını gerçekleştirdik, bir kısmını daha da geliştiriyoruz" şeklinde konuştu.

"BU SEZON DA ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Galatasaray'ın bu sezon da şampiyon olacağını vurgulayan Albayrak, "Bu yönetim nasıl ki Florya'yı terk etmediyse, Galatasaray Adası'nı da alacaktır, o ada bizim adamızdır. Söz veriyorum. İki sene geldik şampiyon olduk, bu takımdan bir şey olmaz dediler, şampiyon olduk, bu sezon da şampiyon olacağız, göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

duran tekerlek:

galatasarayın şu anda ardaya filan ihtiyacı yok. herkes işine baksın!

13
3
yanıtYanıtla
Firat:

Bizi niye mi anlamiyorsunuz? Biz anliyoruz da siz bizi anlamiyorsunuz. Bizim genc futbolcular alt yapida okadar emek veriyorlar istekli ve basariliyken niye onlari degil de Arda Turan‘i istiyelim? Okadar bos yerde milyon para harcaniza daha az para verip gencleri öne atmak daha mantikli!!! Biraz da siz bizi dinleyin!

10
3
yanıtYanıtla
Durali Duran:

Arda Turan bu Ülkenin ender yetiştirilen bir zoz yetişen sporçumuz bir Evladımızdır herkes hata yapa geçliğinde yazıktır harçamayın bu kıymetli kardeşimizi futbolçumuzu

yanıt3
yanıt3
Adınızı Yazın:

KESİN ARDAYLA ŞİRKET

8
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Denyo elbette gencligimizde bizlerde hata yaptik. Lakin Adalet tecelli etseydi Arda simarigini herkes sahiplenirdi. Arda''ya antisempati duyulmasinin sebebi Devlet tarafindan korunmasindandir. Eger hastahanede kursun atmasindan yargilanip en azindan adli para veya hapis yatma cezasi verilip sonra serbest kalsaydi sorun yokdu. Bakin, diger soytariyla yapmis oldugu kavgadan bahsetmiyorum o bizi ilgilendirmez. Kisiler arasindadir. Ancak Devlet kurumunda bu gibi olaylara karisip sonra efe gibi dolasma.

9
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

ARDA''NIN BEN HATA YAPTIĞINI DA DÜŞÜNMÜYORUM

3
6
yanıtYanıtla
gercekler_38:

yapmadık kardeşim , gençliğimde silahla hastane basmadım , babam yaşındaki adama yumruk atmadım. biz bunun yaptıklarını yapsak en az 10 yıl hapis yeriz, adam hem ceza almadı hemde affedilmesi bekleniyor, yeter kazandıkları para acıtasyon yapmayın

5
2
yanıtYanıtla
Bekir:

Neyse artık seneye arda gelir,gelsin abilik yapsın gençlere

2
4
yanıtYanıtla
meliksah:

kafanıza arda kadar tak düşsün

1
4
yanıtYanıtla
Klavye Delikanlısı:

herkes hata yapar, affedilir ama arda turanın hataları bitmiyor. artist, bencil, kendini mahvetti! çöküyor, bitiyor. GS bu saatten sonra napsın ardayı.

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title