Haberler

Sahaya giren Youtuber güvenlik görevlilerini işinden etti iddiası

Güncelleme:

Vodafone Park'ta oynanan Liverpool-Chelsea Süper Kupa finalinde sahaya giren 'Deli Mi Ne?' YouTube kanalının sahibi Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz'ı yakalayamayan görevlilerin, zafiyete sebep oldukları gerekçesiyle sertifikalarının iptal edildiği öne sürüldü.

Liverpool ile Chelsea arasında Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayan Ali Abdülselam Yılmaz ve beraberindeki 4 şüpheli, haklarında adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

Maçın 14. dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlayan, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılan Yılmaz ve Yılmaz'ın videosunu çektikleri belirlenen E.D, Y.Y, F.Y, ve C.Ö.'nün sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorguları sona erdi.

Hakimlik, 5 şüphelinin tamamı hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve ikametlerine en yakın karakola belirli aralıklarla imza atma şeklinde adli kontrol uygulanarak serbest bırakılmalarına hükmetti.

Sahaya giren Youtuber güvenlik görevlilerini işinden etti iddiası

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Youtube'daki kanalında çektiği videoları yayınlayan Ali Abdülselam Yılmaz'ın, Liverpool ile Chelsea arasında Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final maçında, ilgi çekmek için sahaya atlaması kamuoyunda tepki çekmişti.

SEYİRDEN MEN CEZASI VERİLDİ

Gözaltına alınan Yılmaz ve onunla birlikte hareket ettiği değerlendirilen 4 kişi gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilmişti. Soruşturma savcılığına çıkarılan şüpheliler, emniyetteki ifadelerini tekrar ettiklerini belirtirken, savcılık şüpheli Yılmaz'ı "izinsiz sahaya girmek" suçundan, diğer 4 şüpheliyi ise "izinsiz sahaya girmek suçuna iştirak" suçundan yurt dışı çıkış yasağı ve ikamete yakın karakola imza atmak şeklinde adli kontrol uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etmişti. Şüpheliler hakkında emniyette "futbol müsabakalarında seyirden men cezası" verildiği öğrenilmişti.

SERTİFİKALARI İPTAL EDİLECEK

Öte yandan Ali Abdülselam Yılmaz'ın atladığı bölgede görev yapan güvenlik görevlileri hakkında soruşturma açıldığı, zafiyete sebep oldukları gerekçesiyle özel güvenlik sertifikalarının iptal edildiği ve bir daha görev yapamayacakları öğrenildi.

Sahaya giren Youtuber güvenlik görevlilerini işinden etti iddiasıÜnlü YouTuber yaşanan olay sonrasında yaklaşık 100 bin takipçi kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vodafone Park Süper Kupa Liverpool Chelsea Haberler

500

Yorumlar (41)

ADINIZI YAZIN:

pis herif milleti ekmeğinden ettin şimdi mutlumusun. arkadaşlar bu hödüğün kanalını videolarını izlemeyin allah aşkına izlemeyin. ulan utanmaz bu insanların çocukları var evde ekmek bekleyen senin yüzünden işsiz kalacaklar sertifikaları bile iptal oldu hayvan herif.

72
3
yanıtYanıtla
Hedef23:

Veledin teki prim kasacak diye evine ekmek götüren emekçiler zarar gördü.

70
4
yanıtYanıtla
yalancının MUMU:

al işte milleti ekmeğinden ettin. onlar aylık 3. 000 tl kazanırken senın attıgın vıdeo 2 gunde 30. 000 tl yi buluyor yazık gunah hak var hak. o insanların colugu cocugu var evıne ekmek göturuyor.

61
1
yanıtYanıtla
CARSI:

1 TANE GEVŞEK ÇAKAL YUZUNDEN SUCSUZ GUNAHSIZ INSANLAR ISINDEN OLUCAK . HALADA BU VE BUNUN GIBI BEYİN YOKSUNLARINI TAKIP EDEN SAVUNAN VAR .

44
3
yanıtYanıtla
Fırat salan:

Bu insanların ekmeğiyle oynamak değilmi. Aniden adam atladı ne yapsınlar.

43
1
yanıtYanıtla
cengiz27:

zaten görevleri o. aniden atlayabilecek birilerine engel olmak.

yanıt0
yanıt1
FIRTINA 61:

Hadi buyur. . . Memnun musun şimdi? Milleti üç kuruşundan da ettin. . . Bunun birde UEFA boyutu var. 2020 yılı şampiyonlar ligi finali de Türkiye''de. Şimdi onu da iptal ederseler ne olacak? Ya da senin gibi bir pisliği bahane edip bize daha büyük organizasyonları vermemek için bahane üretirlerse ne olacak? Bir ülkenin itibarıyla oynama haddini sana kim veriyor? Çakala bak. . .

27
4
yanıtYanıtla
ayş:

bu sahaya girene neden hapis cezası verilmemiş.ayrıca güvenlik ne yapsın..böyle bir olay polisin başına gelseydi..ne yapacaktınız polisi ihraçmı edecektiniz??olan yine garibana olmuş..güvenlikler orda saatlerce ayakta görev yapsın poliste oturarak maçı izleyerek görev yapsın..burda cok az sayıda yetkisi olan güvenliklere böyle bir görev verilmesinide sorgulamak lazım.

25
5
yanıtYanıtla
SALAK:

SALAK YAAA

20
1
yanıtYanıtla
yusuf:

abi sen niye sahya atladı

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title