Haberler

"Rüştü Reçber yoğun bakımda" iddialarına eşinden yalanlama geldi

Güncelleme:

Işıl Reçber, koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altında olan Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Işıl Reçber, 46 yaşındaki ismin yoğun bakımda değil, normal odada olduğunu belirtti.

Koronavirüs tedavisi gören Rüştü Reçber'in yoğun bakıma kaldırıldığı haberleri sonrası efsane futbolcunun eşi açıklama yaptı.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Reçber, "Yoğun bakım ile ilgili haberler çok şükür ki doğru değil. Biraz daha iyiyiz tedavimiz stabil olarak normal odada devam etmekte. Daha iyi olacağız inşallah. İlginize alakanıza sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

'Rüştü, Reçber yoğun bakımda' iddialarına eşinden yalanlama

Bilindiği üzere Rüştü Reçber, 28 Mart'tan beri koronavirüs tedavisi görüyor.

IŞIL REÇBER'DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Işıl Reçber, bu açıklamanın ardından eşiyle olan fotoğrafını paylaşarak duygusal bir yazı kaleme aldı. Reçber, "Merak eden bizim için tedirgin olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum..Zor ve ağır günler, tedavimiz normal odada stabil şekilde devam ediyor, daha iyi olacağız inşallah. 1sn dahi göremiyorum eşimi şu an ama biliyorum ki emin ellerde.. 5 gün olmuş ben günleri saatleri hatırlamıyorum hasta olanları düşünün Allah hepsine güç versin.

"EŞİM SPORCU VE KENDİSİNE DİKKAT ETMESİNE RAĞMEN BU KADAR SARSILDI"

Bu dönemde testler PCR ve kan testi olarak yapılıyor. En sağlıklısı kan testi orada taşıyıcı olanlar da çıkıyor. Bogaz ve burundan alınan örneklerde test yanlış sonuç verebiliyor, Var olan tüm grip ,soğuk algınlığı, zaturre bu virüsle bağlantılı şu an önemli olan virüs yükü ve nasıl atlatacağınız. Zaturre en sıkıntılı olanı çünkü akciğerlere inmiş oluyor artık, burada da ilk sınavınızı virüsle akciğerde veriyorsunuz. Kronik hastalıklara, yaşa gelmeden önce ilk aşama ciğerlerde. Eşim sporcu, sigara kullanmıyor ve kendisine dikkat ediyor olmasına rağmen bu kadar sarsıldı. Sigara içenler için durum çok kritik. İçmeyin, bırakın vesile olsun. Allaha emanet olun..#seniseviyoruz#seniözledikRR" ifadelerini kullandı.

'Rüştü Reçber yoğun bakımda' iddialarına eşinden yalanlama

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rüştü Reçber Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Hamza düken:

Bu kadınıda adam ettiniz ya bravo ??

4
2
yanıtYanıtla
Rambo kaza SONRASI:

Adam bu karıyı boşasın ve kurtulsun. Hadi aga, kurtar kendini

4
1
yanıtYanıtla
RASİM:

Senin gibi kadınlar bu ülkede ne yazıkki çok fazla Allah senin gibi kadınları kahru perişan eylesin.

3
1
yanıtYanıtla
aaa:

bu adama da bir şey olursa herkes korksun şu virüsten.

3
0
yanıtYanıtla
Valla:

Böyle kadın düşman başına

1
0
yanıtYanıtla
Evimizde duraLIM:

Bu kadın tehlikeli biri

0
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

KARDEŞİM HER NEYSE AÇIK SEÇİK SÖYLEYİN YAVVV

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title