Haberler

Rus Halterci 250 Kiloluk Halteri Kaldıramayınca Bacakları Kırıldı

Güncelleme:

Avrasya Halter Şampiyonasında ülkesini temsil etmek için uzun süredir antrenman yapan Rus sporcu Yaroslav Radashkevich, son antrenmanında 250 kilogramlık ağırlığı kaldıramayınca düşerek bacaklarını kırdı.

Rusya'nın Habarovsk şehrinde başlayan Avrasya Halter Şampiyonası'na katılan Yaroslav Radashkevich isimli Rus sporcu antrenman yaptığı sırada korkunç bir sakatlık yaşadı. Düzenlenen şampiyonaya katılmaya karar veren sporcu uzun zamandır bu müsabakalarda derece elde etmek için büyük gayret göstererek çalışmalara başladı. 19 Mayıs'ta başlayan şampiyonaya katılan Radashkevich antrenmanlar sırasında ekibiyle birlikte ağırlık çalışması yapmak istedi. Haltere ekip tarafından toplam 250 kilogramlık ağırlık yüklendi. Bütün hazırlığını tamamlayan sporcu ise halterin altına girdi. Halteri omzuna alan sporcu bir süre sonra bacakları yükü kaldıramayınca halter ile birlikte düştü.

2 HAFTA ÖNCE SAKATLIĞINI HİSSETMİŞ

Ekipten bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülere göre sporcu halteri kaldırınca bacakları bir anda ters döndü. 250 kilogram ağırlıkla birlikte düşen sporcu hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisine başlanan sporcunun sağ ve sol bacaklarında kırıklar olduğu anlaşılınca hemen tedavisine başlandı. Sporcunun hastanede doktorlara 2 hafta önce bacaklarında bir ağrı hissettiğini, ağrı kesiciler kullandığını, şampiyonaya katılabilmek için doktora görünmek istemediğini söylediği ortaya çıktı.

HAYATI BOYUNCA SPOR YAPAMAYACAK

Hastanede tedavi altına alınan sporcunun her 2 bacağının alçıya alındığı ve 6 ay boyunca bacaklarının iyileşmesi için tedavisine devam edileceği öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklamada sporcunun normal hayatına devam edebileceği fakat bundan sonraki yaşamında artık spor yapamayacağı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Avrasya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

sümbüllü:

Kendini Naim Süleymanoğlu mu sandın ey RUS. TÜRK olman lazım o halteri kaldırabilmen için.

11
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

Aramızda 8 Rus var beğenmemiş.

yanıt1
yanıt0
Müslüman:

Cahil spordan sen ne anlarsın adamın bacakları kırıldı el vicdan yahuu

yanıt1
yanıt1
Müslüman:

??? ????? ????

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

keşke müslüman olup dogru yolu bulabilseydi.

3
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü ye cevap:

Dürbünlü kes sesini artık her yerde sen varsın be

yanıt5
yanıt2
Adınızı Yazın:

Arkadaşlar bir halterci olarak videoyu analiz ettim. Zaten femur, tibia ve fibula kırılması söz konusu bile olamaz. Bu kemikler ağır ağır konulduğu takdirde 1 ton bile yük çeker. Videodaki hadise üst bacak ve alt bacak kemiklerini birbirine bağlayan yan ve çarpraz bağların kopma hadisesidir. Bu bağlar olmazsa videodaki gibi üst ve alt bacak bir arada kalamaz sağa sola savrulur. Yazık, geçmiş olsun.

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sovyet pisliği oh olmuş

0
5
yanıtYanıtla
***:

YA BIRAKIN ŞU İŞLERİ BİZLERİ AŞAĞILAYAN TOPLUMUMLARIN AMERİKA RUS VS GÜNAHSIZ YAVRULARI HARİÇ HİÇ DEĞERLERİ YOK GÖZÜMDE ZATEN GİDECEKLERİ YER BELLİ ÖLÜNCEDE RAHMET DİLEYECEK DEĞİLİZ BÖYLELERİNE HADİ İŞİNİZE BAKIN

2
2
yanıtYanıtla
yorum:

abooovvv

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title