Haberler

2 Milyon Euroluk Cezayı Ödeyemeyen Ronaldinho'nun Üç Lüks Arabasına Haciz Konuldu

Güncelleme:

İzinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle verilen 2 milyon euroluk cezayı ödeyemeyen Ronaldinho'nun üç lüks arabası ve bir değerli tablosuna haciz konuldu.

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun kıymetli eşyalarına, ülkesinde izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle haciz konuldu. Rio Grande do Sul eyaleti savcılığı, hükümetten gerekli izinler alınmadan yapılan inşaat nedeniyle Ronaldinho'nun üç lüks arabası ve bir değerli tablosuna el konulduğunu duyurdu.

2 MİLYON EURO CEZAYI ÖDEYEMEMİŞTİ

Paris Saint-Germain, Barcelona, Milan gibi önemli takımlarda forma giyen Ronaldinho, 2007'de Porto Alegre kentinde devlet tarafından koruma altında tutulan bir bölgeye izinsiz inşaat yaptırmış ve doğaya zarar verdiği gerekçesiyle aldığı 2 milyon euroluk para cezasını ödeyememişti. Brezilyalı oyuncunun banka hesabında sadece 6 euro kaldığı iddia edilmişti.

2 Milyon Euroluk Cezayı Ödeyemeyen Ronaldinho'nun Üç Lüks Arabasına Haciz Konuldu

Kaynak: AA / Spor

Rio Grande Do Sul Ronaldinho Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (14)

murat:

burda olsa adı imar barışı olup 3bine biterdi bu iş

8
4
yanıtYanıtla
mutehaheyyyt:

kardeş önümüzde seçim var gel istediğin katı çık burda seçimler bıtene kadar rezidans dikebilirsin. . .

5
5
yanıtYanıtla
abuziddin gevşek:

sen gel türkiyeye transfer ol borç morç kalmaz

6
4
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Binayı yıkıp yerine milli park yaptır. 3 Milyon euro borcu silsinler :))

6
2
yanıtYanıtla
Dr-Hayri:

türkiyeye iltica etsin,biz onada bakarız;)

7
1
yanıtYanıtla
nuri:

da ayrı

yanıt10
yanıt2
kral:

Parayı ülkesinde tutacak kadar akılsız değil demek.

8
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

Devlet paraya cökiiii...

4
0
yanıtYanıtla
işte öle:

Çökii tabii. Devle tüm hortumcuların mafyaların kökünü kazımak ister. Çünkü gelirler bölünüyor. Tek mafya olmak ister tüm gelirler devlete kalsın der kıskanır.

yanıt0
yanıt0
Fener Bahceli:

Bizim Akilli Haber Ajanslarimiz gine is basinda. Bu haberi bulmak icin cok düsündümü Gazeteci, cok merak ediyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title