Haberler

Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı

Güncelleme:

12 sene Inter forması giyen Ivan Cordoba, Galatasaray taraftarının Falcao'ya yaptığı karşılama sonrasında Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez'in de sarı kırmızılı ekibe gitmesi gerektiğini açıkladı.

Kolombiya'nın efsane oyuncularından Ivan Cordoba, G.Saray'ın Falcao transferini yorumladı. Cordoba, "Falcao'ya muhteşem bir karşılama yapıldı. Bence James Rodriguez de Galatasaray'a transfer olmalı" dedi.

SÖZLEŞMESİ 2021'DE BİTİYOR

Sabah'ın haberine göre; Kolombiya'nın yıldız oyuncusu James Rodriguez'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Rodriguez, 76 kez milli oldu. James Rodriguez, 2017-2018 sezonunda Bayern Münih'e 13 milyon euro karşılığında 1 yıllığına kiralanmıştı.

Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı

FALCAO'YA ÇILGIN KARŞILAMA

Yıldız futbolcuyu yaklaşık 10 bin sarı-kırmızılı taraftar meşalelerle karşıladı. Falcao ayağının tozuyla taraftara üçlü çektirdi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminaline özel jetle gelen Falcao'ya Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Futbol Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar eşlik etti.

Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı

Terminalde kendilerine ayrılan yerlere sığmayan taraftarlar, telleri aşarken, bazıları da elektrik direklerine tırmanarak Falcao'yu görmeye çalıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

James Rodriguez Real Madrid Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

Uğur ŞENTÜRK:

Yakışır Galatasaray. Herzaman kupa kazanan takımda olman senin yerin Zirve

20
5
yanıtYanıtla
ULTRA:

Geleceğin yıldız oyuncusu bu, Falcao gibi çöp değil gs ancak kramponlarını alır

9
11
yanıtYanıtla
HADDİNİ BİLEN:

SENİN FUTBOL ANLAYIŞINA ADAM 28 YAŞINDA GELECEĞİN ADAYI MI KALMIŞ MAX 5 SENE DAHA ÜST SEVİYE OYNAR

yanıt4
yanıt5
ERHAN:

yürü be Aslanım vurduğun gol olsun

14
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Cilgin teklifmi yoksa Real kapiyimi gösteriyor? Gerci transfer zamani bitti ama bizim kulüpler sahte evrakla bir cözüm bulurlar. Ückagitcilkda, cirkeflikde, sisirmekde bizim milletin eline kimse su koyamaz.

9
9
yanıtYanıtla
ohaa:

böyle 10. 000 kişi karşılar, sonra tek başına kimsenin haberi bile olmadan geri dönerler. hem ilgimiz abartılı hem de vefasızız. ortasını bulmak lazım bence.

10
3
yanıtYanıtla
hamza:

Falcao geldi kulübe yapmadığını bırakmadı paralı kalemler taraftarlar yalan haber provokasyonlar ile bu adam gelirse fenerasyon bizi direk ligden atar o derece rezil durumda ülkenin resmi futbol kurumları . . .

8
3
yanıtYanıtla
FATİH:

bu da gelirse bu sezon ligde en az 100 gol atarız

8
3
yanıtYanıtla
LEFT WİNG:

ÖNCE SİZ ONLARA GOL ATTIRACAK FUTBOLU , ADAM AKILLI , HİLESİZ HURDASIZ OYNAYIN SONRA 100 GOL ATTIRMAYI DÜŞÜNÜN

yanıt5
yanıt7
AĞLA LEFT:

HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ LEFT HÜÜÜÜÜÜ

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title