Haberler

Rallici Burcu Çetinkaya, "Gücüm Yetmedi" Diyerek Başörtüsünü Çıkardığını Duyurdu

Güncelleme:

Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir karar alarak başörtüsünü çıkardığını duyurdu.

2013 yılında tesettüre giren ralli pilotu Burcu Çetinkaya, "Bu kadar yapabildim" diyerek, başını açtığına dair yeni kararını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Çetinkaya, bu kararını başı açık şekilde ata bindiği videosuyla duyurdu.

"BU KADAR YAPABİLDİM, GÜCÜM YETMEDİ"

Instagram hesabından ata binerken videosunu yayımlayan Burcu Çetinkaya, şu açıklamayı paylaştı:

"Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkan olsaydı sessizce. Nasip. Gücüm yetmedi diyelim. Kalbim aynı yerde. Ama o da benimle Allah arasında zaten. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür.

Rallici Burcu Çetinkaya, 'Gücüm Yetmedi' Diyerek Türbanını Çıkardı

"KENDİMİ DİNLEMEYE İHTİYACIM VAR"

Her hareketimi 6 yıldır siyasi zannedenler vardı. Belediye başkanı, siyasetçi adayı her şey yaptılar. Onlarca iftira attılar. Hayatımda hiç bir siyasi partiye üye olmadım ben. Hatta siyasi tekliflere hayır diyerek sporumu yapmaya devam etmeyi seçtim. Şimdi de kendi halimde işime gücüme bakarak hayatıma devam edeceğim inşAllah. Sadece azıcık kendimi dinlemeye ihtiyacım var.... Bu geçen süreçte alkışları hiç kabul etmedim. Hakaret edenlere de kırılmamaya çalıştım. Sadece hakkımda konuşulduğunda cevap hakkımı kullandım. Şimdi de bakış açım aynı.... Kimseye hakaret etmeden hayatı yaşamaya devam etmeye çalışacağım...."

Rallici Burcu Çetinkaya, 'Gücüm Yetmedi' Diyerek Türbanını Çıkardı

DARP İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Burcu Çetinkaya'nın CHP ilçe belediye başkan adayı eşi Fatih Mehmet Bucak, belediye meclis üyesini darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Ancak Bucak, aynı gün yeniden gözaltına alınmıştı.

Rallici Burcu Çetinkaya, 'Gücüm Yetmedi' Diyerek Başörtüsünü Çıkardığını Açıkladı

Rallici Burcu Çetinkaya, 'Gücüm Yetmedi' Diyerek Türbanını Çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burcu Çetinkaya Sosyal Medya Çetinkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (295)

ASLI:

NİYAHET DOĞRUYU BULDUN BE KARDEŞİM. DEĞERMİYDİ CANINI SIKTIĞIN 6 YILA??????? NEYSE ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR. BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ HAYATI YAŞA MUTLU OL SENİ NE MUTLU EDİYORSA ONU YAP DİĞER İNSANLAR ÖZELİLLEDE ARAP HAYRANLARI NE DERMİŞ TAKMA.

11
55
yanıtYanıtla
zübeyde:

tesettürü arap hayranlığı olarak algılayabilen zihinler oldukça insanlıkta bir arpa boyu yol alınmayacak.

yanıt16
yanıt4
metin:

İnsanlar ne kadar yanar döner (fırıldak) be kardeşim herkez rüzgar nereden eserse oraya esiyor bir insanda çizgi olur ve sonuna kadar gider ama nerde

yanıt8
yanıt0
MiNiK BEYAZ KURT:

METİN. . . . Evet yaaaa, aynen bir laf söylediginde de, o lafi geri yutmayacaksin, sonuna kadar arkasinda duracaksin, delikanli olacak, boyun egmeyeceksin gibi yani. . .

yanıt1
yanıt2
İNSAN...:

ALLAH HİDAYET VERSİN. YAZIK SANA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM . . .

yanıt5
yanıt1
ASLI:

HAKLISINIZ METİN ARKADAŞIM BENİM ÇİZGİM BELLİ. İSTİYORUMKİ HERKES İSTEDİĞİ GİBİ BASKI ALTINDA KALMADAN YAŞASIN. İSTİYEN DİNİNİ YAŞASIN İSTİYEMDE DİNİ TAKMADAN HAYATINI YAŞASIN. ÇiZGiMDEN SAPMAM.

yanıt4
yanıt0
Nirvana:

Aklı başında bir kadın , menfaati yoksa , baskı görmüyorsa niye başörtüsü takar ki ? Allah kadınların başörtüsü takmasını isteseydi onları başörtüsü ile yaratırdı . Çıplak yaratmazdı . Allah her şeye muktedir değil mi ?

13
30
yanıtYanıtla
İsmail ACAR:

Çıplak yarattı ama elbise giyiyor insanlar. Neden çıplak gezmezsin de giyinirsin. ''Şüphesiz Allah''ın her şeye gücü yeter. ''

yanıt4
yanıt6
erdal:

kendini akıllı sanan zavallı görürsün öbür tarafta. Allah seni ıslah etsin

yanıt3
yanıt5
erdal:

kendini akıllı sanan zavallı görürsün öbür tarafta. Allah seni ıslah etsin

yanıt3
yanıt5
Tüm 295 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title