Haberler

Quaresma'nın Beşiktaş'tan ayrılmasına neden olan rapor!

Quaresma, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklamıştı. Kulüpte istenmeyen ve kulüp bulması için izin verilen Portekizli yıldızın siyah beyazlı ekipten ayrılık sebebi ortaya çıktı.

Ricardo Quaresma'nın neden kadro bırakıldığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Portekizli oyuncuyu istemeyince ipler koptu. Sezon öncesinde 35 yaşındaki futbolcunun kalıp kalmayacağı yönünde çeşitli iddialar ortada dolaşıyordu.

ORMAN'IN AÇIKLAMASI KAFA KARIŞTIRDI

Türkiyenin haberine göre; Eski kulübü Porto'ya döneceği ya da futbol hayatına ABD'de devam edeceği konuşuluyordu. Ancak Portekizli yıldız bütün söylentilere kulaklarını tıkadı ve Avusturya'daki hazırlık kampının en çalışkan ve en istekli ismi olarak öne çıktı. Hatta Beşiktaş'ın yaptığı altı hazırlık maçına da ilk 11'de başladı. Başkan Fikret Orman da Avusturya kampında yaptığı açıklamada, "Quaresma'dan hocamız da memnun. Her maça 11'de başlıyor" demişti.

Ancak Sivasspor yenilgisi sonun başlangıcı oldu. Deplasmandaki 3-0'lık mağlubiyet sonrası Başkan Fikret Orman ve Abdullah Avcı bir durum değerlendirmesi yaptı.

AVCI, QUARESMA'YA YER VEREMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Bu görüşmede tecrübeli çalıştırıcı takviyelere ihtiyacının olduğunu söylerken, Ricardo Quaresma'yı ise sildi. Portekizli yıldızın kurduğu yeni düzene uyum sağlayamamasından şikâyetçi olan Abdullah Hoca, pas temposunu düşürmesi ve bütün takımı da olumsuz yönde etkilemesi sebebiyle Q7'ye artık takımda yer vermeyeceğini söyledi.

Sivasspor karşılaşmasında da 90 dakika yedek kulübesinde bekleyen Portekizli yıldız, ertesi gün Ümraniye'de yapılan görüşmede artık istenmediğini öğrenince şoku yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Beşiktaş Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (22)

SER59:

TAKIMIN OYUNUNU BOZUYORSA NEDEN 6 HAZIRLIK MAÇINDA OYNATTIN ONU . . BÖYLE ANTÖNÖRLÜKMÜ OLUR

50
8
yanıtYanıtla
hoca taktı bikere:

oyun yavaşlatan oyuncuyu sevmiyordun Arda''yı niye aldırdın oynattın demezler mi?

30
3
yanıtYanıtla
DENİZ CAN:

Beşiktaşın menfaati için gitmesi en iyisi

14
16
yanıtYanıtla
GS:

gs al şunu bu hırsla süper liğde iyi onar bu herif

13
12
yanıtYanıtla
m.çek:

Tabi tabi Beşiktaşın eskilerine kaldı işiniz babel Q7 gökhan zan vardı bi ara

yanıt8
yanıt1
Adınızı Yazın:

ADAMSIN QUARESMA - BJK nin sembolüsün. . .

15
6
yanıtYanıtla
JONAS KAHNWALD:

Ne sembolü kardeşim. İnsanların aklıyla dalga geçmeyelim! Bu takımın efsaneleri Süleyman Seba''dır, Hakkı Yeten''dir, Vedat Okyar''dır. Quaresma ilk 100''e dahi giremez. Ama takıma hizmet etmiştir. Layıkıyla takımdan gönderilmelidir; orası ayrı!

yanıt4
yanıt11
bjk:

ya Q7 yi satacağınıza bu lens ten bizi kurtarın allah rızası için. . .

18
2
yanıtYanıtla
bu sefer veda fiko:

Q7 sat, Babeli elinden gs kaçır, gökhanı bedavaya ver fikret ilk zaman iyiydin de, miladın doldu sanırım senin.

17
0
yanıtYanıtla
İhsan Yamaç:

Gönderilmesi çok doğru geçen sezon gömderilmeliydi. Haber de geçen hafta Sivasspor karşısına 90 dakkika klübede yedek bekledi denmiş ancak bildiğim kadarı ile sonradan oyundan alındı o maçta.

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title