Haberler
Güncelleme:

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Vakaları düşürmenin tek yolu devletin kısıtlama uygulaması ve halkın maske, mesafe önlemlerine uyması

Yaz aylarında normalleşmeyle birlikte koronavirüs vaka sayısı 12 binin üzerine çıkarken, yaşanan artış kısıtlamaların geri dönebileceği iddialarını da beraberinde getirdi. Vakaların artmaya devam edeceğini belirten Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sayıyı düşürmenin tek bir yolu olduğunu vurgulayarak "Devletin kısıtlama uygulaması ve halkın maske, mesafe önlemlerine uyması gerekmektedir" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

melihsah özen:

Bir sus artık bıktık sen ve senin gibi laf ürettiği kadar bilim üretmeyen felaket tellalı şovmenlerden

133
62
yanıtYanıtla
Bilge Tanrıöver :

Sen ne yapıyorsun

yanıt37
yanıt63
mert can:

sus sus sus artık bıktırdın insanları hazır maaşın var cukkayı götürüyorsun işsizler ne yapsın esnaf ne yapsın tuzun kuru aç kaldı bi gör insanları by çok işini bilir prim adamı.

134
55
yanıtYanıtla
by nokta :

sevmemen normal adam doğruyu söylüyor. benim arkadaşımda hasta olup ailesine ve babasına bulaştırıp entübe edip toprağa verene kadar inanmamıştı. şimdi antidepresanla vicdan azabını bastırmaya çalışıyor. ALLAH korusun hepimizi inanmasakta temkinli olmalıyız bence

yanıt5
yanıt5
Mehmet Çelik:

Mehmet ceyhan hocaya kurban olun.bu ülkede en önemli değerlerimizden birtanesi baştan dedikleri uygulansaydı her şey çok farklı olurdu.mehmet hocam sizin gibi bilim insanlarımız bu ülkeye çok fazla.

43
101
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Ne kurban olacaz ulan o kadar fazla ölmek istiyorsan git kendin kurban ol armut.

yanıt6
yanıt5
Ebu Cureyc:

Şu adamı susturun artık Yeter bu adamı görmek istemiyoruz , Boş boş konuşuyor, DSÖ' nün kuklası onların dediğini yapıyor.

88
28
yanıtYanıtla
Timur Cakir:

Söylediklerinde haklı!Dış mekanda maske takılmayabilir dersen bunu normalleşme sayıp iç mekandada takmayanlarda olacaktır! Adam şunu söylemek istiyor vaka sıfırı boylamadan hiçbir şey bitmiş değildir! Bir tek virüs bile binlerce yada milyonlarca olurken,Sen neyine güveniyorsunda kendini yada ve çevreni riske atıyorsun!İşte bu cehalet bizi bir türlü sonuca götüremedi......

64
47
yanıtYanıtla
Budak Budak:

İnsanlar zaten kısıtlamalardan öyle bıkmışlar ki ; bayramda tatil yerlerinin pisliğinden, insanların çokluğundan bunu net görürsünüz. Daha fazla kısıtlama sabırların zorlanması demek. İnsanlar artık tahammül edecek durumda değil!

79
24
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Aşı karşıtı güruhun 1 numaralı akıl hocası gibi oldu. Söylediklerinin nereye varacağını hesaplanıyor bence. Cümlesinin içinde hiç aşı kelimesi veya önerisi geçmiyor. Toplumun ve devletin vebali büyük olur hocam. Etme.

21
43
yanıtYanıtla
dogan yılmaz:

Senin kadar boş Bir insan yok

19
33
yanıtYanıtla
Gokhan Y :

Acil seyahat kisitlamasi lazim sehirler arasi. Bu ruslarda ne yapiyorsa yapsin Eylule kadar. Herkez evinde otursun.

8
5
yanıtYanıtla
pentakill lol:

kış yaklaşıyor. yine evlere kapatırlar :) turizm sezonu açılır.

12
0
yanıtYanıtla
malik aglagu:

Adam yanlış mı diyor. Bir cenazeniz yok herhalde. Yoksa amanın keşke aç, susuz kalaydım, beş param olmayaydı da sen yaşasaydın, geri gelsen dünyaları verirdim. Diye yırtılıp kafanızı taşlara vururdunuz.. İşte böyle yırtılmayın diye adam bu kurallara uyun diyor bir süreliğine ömür boyu değil. Korona yı bitirin diyor. Ama ters düşünen cahil kesim yüzünden. Çok yırtılıp zırlayan olur.

5
5
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Vakaları indirmenin tek yolu millete akıl enjekte etmek

9
0
yanıtYanıtla
orhan deniz:

mehmet ceyhan siz niye aşı olmadınız . çocuğunuza niye yapmadınız .gerceklleri konuşun.insanlarin günahın girmeyin

4
3
yanıtYanıtla
malik aglagu:

İktidarsız yapacak diyen gerzeklerde var. Kısır yapacak gerzeklerde var. Hele ki Aşıya bizi kontrol altına alacak ve kodliyacak diyen ruh hastaları da var. Ulan bu kontrol teknolojisi uzaylılara yok. Aşı sıvısında sistem olacakta, enerji kaynağı olacakta, kontrol ve veri transferi için anten olacakta bu ola. Malmısınız.

2
2
yanıtYanıtla
Ferhat Işık:

önce kendin röportajı maske takarak yap o zaman.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title