Haberler

Prenses Norah Bint Saad Al Saud, Spoleto Calcio'yu satın aldı

Güncelleme:

Suudi Arabistan Prensesi Norah Bint Saad Al Saud, İtalya'da dördüncü ligde mücadele eden Spoleto Calcio Kulübü'nün yeni sahibi oldu. Taraftarlar ilk olarak tepki gösterdi ancak Prenses "İlk hedefimiz bir üst lige çıkmak" diyince tepkiler yumuşadı.

Suudi Arabistan Prensesi Norah Bint Saad Al Saud, İtalya'nın dördüncü lig ekiplerinden Spoleto Calcio'yu satın aldı. Bu satın almaya karşı şehir halkı, ilk önce benimsemedi. Akşam'da yer alan habere göre; Ancak Prenses yaptığı basın toplantısındaki vaatleriyle herkesi yumuşattı.

İşte Norah Bint Saad Al Saud'un verdiği sözler;

"Futbol bizim aile tutkumuz. Hırslıyız ve hedeflerimiz var. İlk hedefimiz takımı bulunduğu ligden bir üst lige taşımak. Burası çok güzel bir şehir. Burada büyüyebiliriz. Stadın mevcut durumunu iyileştireceğiz. Bakım çalışmaları başlamıştır. Soyunma odalarını modern hale getireceğiz. Ek çamaşır makineleri alacağız. Kırık kapıları değiştireceğiz. Spor salonuna yeni bir halı koyacağız ve bir basın odası kuracağız." ifadelerini kullandı.

Prenses Norah Bint Saad Al Saud, Spoleto Calcio'yu satın aldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500

Yorumlar (24)

Deli Oğlan...:

ALLAH bilir de sizin ve bazı Müslüman geçinen diğer ülkelerin Müslümanlığı gerçekten artık sorgulanır ve şüpheli hale geldi. DÜNYADA O KADAR İSLAM ÜLKESİ FAKİRLİKTEN-SUSUZLUKTAN-İMKANSIZLIKTAN KIRILIRKEN, ZULÜM ALTINDAYKEN, İÇ SAVAŞTAYKEN BU KADAR CİĞERSİZ-KAYGISIZ-BENCİL-KORKAK-DÜNYALIKLA ÖVÜNEN VEYA ÖVÜNMEYE ÇALIŞAN SÖZDE MÜSLÜMANLARA NE DENİR Kİ !!?? ALLAH ISLAH EYLESİN. . . ISLAH OLMAZSANIZ KAHRETSİN. . . MÜSLÜMANLIK BU KADAR BASİT Mİ?? ''KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR'' (HZ. MUHAMMED S. A. V.

22
1
yanıtYanıtla
İZMİTLİ:

anam babam yoluna kurban olsun MUHAMMED MUSTAFA SAVV

yanıt11
yanıt1
:

bunlar hic bir müslüman ülkeden takim alip destek olmuyor isleri gücleri bati

18
2
yanıtYanıtla
LA GAZETTE DELLA SPORT:

PRENSESTE YASINA GÖRE FENA DEGIL

14
2
yanıtYanıtla
:

GÜZEL KADIN

yanıt7
yanıt2
ASLI:

BENDE ONUN PARASI OLACAK BASARDIM PARAYI JUVENTUSU SATIN ALIR RONALDOYU KENDİME SEVGİLİ YAPARDIM.

7
8
yanıtYanıtla
ASLAN1973:

sen baya bi kaşınıyorsun Aslı

yanıt4
yanıt0
Asliya:

Her haberede yorum yapiyorsun bos gecmiyorsun massallahh sana aslicik .

yanıt2
yanıt0
AS ROMA:

Îyide Aslı Ronaldo kaliteli kadınları seviyor. Senin gibi travestiyi kabul etmezki

yanıt1
yanıt0
HAYVAN TERBÎYECÎSÎ:

ASLI SEN GALÎBA ERKEK - KADIN ARASI BÎR CÎNSÎYETTESÎN. HER HABERÎN ALTINDA KONUYLA HABERLE ÎLGÎSÎ DAHÎ OLMAYAN CÎNSELLÎKTEN FANTAZÎLERÎNDEN BAHSEDÎYORSUN. BELLÎKÎ HÎÇ ÎLGÎ GÖSTEREN YOK.

yanıt1
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title