Haberler
Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3. kez adaylığıyla ilgili çarpıcı iddia: Parlamentoyu feshedip erken seçim kararı alacak

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'de gençlerle yaptığı sohbette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3. kez aday olup olamayacağıyla ilgili tartışmalara değindi. Kılıçdaroğlu, "Büyük olasılıkla Erdoğan erken seçim kararı alacak, erken seçim kararı alması için parlamentoyu feshetmesi lazım, son uygulamalara göre o zaman kendisi aday olabiliyor." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

uCube :

Yok arkadaşım yok, harbi bunlar hangi haptan kullanıyor. Adam 2023 Haziran diyor üstüne basa basa. Hala erken seçim diyor. Arkadaş şurada ne kalmış, ne erken seçimi. ;))

335
421
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Seçime bir ay kala bile parlamentoyu fes etse yine bunun adı erken seçim olur senin kafanda okadar basıyorrr

yanıt10
yanıt5
bekir yapici:

ANAYASA ücüncü defa aday olamaz diyor bunuda gül´ü engellemek icin Erdoganin kendisi ilave etti senin hap kullanmaya bile ihtiyacin yok zaten yandasliktan beyin mayismis

yanıt8
yanıt6
Orhan Demiral:

1 gün önce bile olsa erken seçimdir ve kanun böylece arkadan (!) dolaşmış olunur

yanıt9
yanıt3
Ramcoll Ramcoll:

Adama yetki vermeden laf ediyorsunuz.

307
156
yanıtYanıtla
ErkhaN:

Kyk borclari silenecek kaldi bi zaten :)

138
31
yanıtYanıtla
Halit:

böyle sığ fikirli siyasetçiler olduğu sürece erdoğan kazanacak resmen erdoğana çalışıyor sonrada bu halk neden oy vermez derler

60
35
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

boş konuşmalarından millete gına geldi hdp sevicisiliğini taçlandırmaya bak

43
30
yanıtYanıtla
Idris Bozkurt:

Tam tersi olmazsın .... Bence bu seçimde seni emekli edecekler. Farkında bile değilsin... ( Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş)

31
36
yanıtYanıtla
Salih ÇAKIR:

Eğer, iki dönem kuralından dolayı erken seçim olacağını sanıyorsa, bu Kılıçdaroğlu çok saf.

37
22
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Sen önce sihaları ihalari sevmeyen Tanrıkuluna cevap ver niyetiniz kötü iktidar olsanız doğuda savaş yine basliycak

17
23
yanıtYanıtla
Diyarli:

Kilicdaroglu, sizde ve bazi partilileriniz baydiniz artik. Allah askina dusun bu milletin yakasindan. Ne tuaf siyaset bu. Biktik artik sizin abuk sabuk siyasi laflarinizda. Hele siz ve bazi parti milletvekilleriniz soylediklerine bakinca, bu ulkeye dusman ne gerek demekten kendimi alamiyorum.

18
10
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bu adama kızıyordum ama artık kızmıyorum.

12
11
yanıtYanıtla
Kurt bey:

O gençler sizin adaniz kim diye sormuyorsa onlarda kendilerini sogulasin. Sana soru sormadan önce seni SGK karnene baksınlar.

8
8
yanıtYanıtla
Yirmili genç:

Hiç normal bir seçim olmayacak.

15
0
yanıtYanıtla
mehmet karakoca:

Kpssde mülakat olmayacak. Chp belediyelerinde alımlardaki haksızlıkları önce ortadan kaldırsın o zaman. Zabıta memur vs alımlarında mülakatsız kpss puanına göre atama yapsınlar.. açıktan atamalar adamın varsa oluyor. Chp belediyelerinde kaç kişi geçti önümüze rüşveti önleyin.

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title