Haberler

Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Denizlispor'u 1-0 mağlup ettiği mücadelenin hakemi Özgür Yankaya, verdiği kararlarla güne damga vurdu. Spor yorumcuları da Yankaya'yı sert bir dille eleştirdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 1-0 yenerek son 5 maçtaki çıkışını sürdürdü. Rakibi karşısında ilk yarıyı 0-0 berabere tamamlayan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Ligdeki 5. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 18'e çıkararak zirveyle farkı 3'e düşürdü.

"KIRMIZI VERMEK İÇİN HAKEM OLMAYA GEREK YOK"

Maçın hakemi Özgür Yankaya ve VAR hakemi Hakan Ceylan, eleştirilerin hedefi oldu. beIN Sports yorumcusu Metin Tekin, "Türkiye'de Sackey'in Diaby'ye müdahalesine 2 kişi kırmızı vermez. Biri Özgür Yankaya, diğeri de Hakan Ceylan. MHK çıksın açıklama yapsın lütfen." dedi. Moderatör Güntekin Onay da, "Bu pozisyonda kırmızı vermek için hakem olmaya gerek yok. Bu pozisyona ev hanımı bile kırmızı kart verir. " yorumunu yaptı.

Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular!

"DİABY'NİN POZİSYONU PENALTI"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu da Takım Oyunu programında tartışmalı pozisyonları değerlendirdi. Toroğlu, "Mustafa Yumlu'nun Diaby'ye müdahalesi penaltı. Mustafa müdahaleyi yaptıktan sonra da kendisini atıyor yere.Bergdich'in Caner'e yaptığı faul de kırmızı kart. Topla ilgisi yok." ifadelerini kullandı.

Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular!

"İŞTE SİZE TÜRK HAKEMLİĞİ"

Eski hakem Selçuk Dereli de, "Trabzon'da eski hakem Galip Bitigen'in oğlu Abdülkadir Bitigen, Beşiktaş maçında VAR'da yine Hasan Ceylan'ın oğlu Hakan Ceylan. İşte size Türk hakemliği" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özgür Yankaya Denizlispor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (26)

bay b:

FB MAÇINDA FB RAKİBİNE KIRMIZI FB YE 2 PENALTI VEREN ŞEREFSİZ HAKEMLER BEŞİKTAŞA KARŞI YAPTIKLARINA BAKIN. ALLAH BELANIZI VERSİN ŞEREFSİZ HAKEMLER. VE BU HAKEMLERİ KOLLAYAN ONALRA DESTEN OLANLAR.

45
19
yanıtYanıtla
The flawless:

ali palabıyık, firat aydinus ve ali palabiyik sonsuza kadar düdüklerini asmalı işte o kadar.

yanıt14
yanıt4
Serhat:

Geçen hafta fenerbahçe ve trabzonsporun hakları yenilirken niye sesiniz çıkmıyordu

yanıt20
yanıt29
hemen ağlamayın:

Şuana akdar hakkı en çok yenlnee takımlar Fenerbahçe ve trabzonspor dur. açın da maçları baştan itibaren izleyin. 1 hata oldu diye ağlamayın. Ligde iinanılmaz şeyler oluyor. bu işten tek karlı çıkan ise her sene olduğu gibi gaysaraydır.

yanıt0
yanıt3
Herkes için adalet.:

Dün akşam Beşiktaşın hakkını yediler. Hatta resmen Beşiktaşı doğradılar. Ama sorun yok hakemleri 2 hafta dinlendirip tekrar ödüllendirirler. Bu ülkede Adalet bir gün herkes için lazım olacak. Dün Beşiktaşa yapılan haksızlık yarın herkese yapılacak. O yüzden yetkili kurumları adalete ve gerekli cezalara davet ediyorum.

38
5
yanıtYanıtla
palat:

salatasarayı yine şampi yapın!! bitirdiniz beşiktaşı bitirdiniz!!!!

23
9
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Bu ülkede BEŞİKTAŞ ''hakemden gol yiyen'' (mecazen değil) tek takımdır.

24
6
yanıtYanıtla
TOSUNPAŞA:

ARKADAŞLAR FEDERASYON VE HAKEMLER ŞARTLANMIŞ BU SEZON ŞİKEBAHÇENİN YANINA KİMSEYİ YAKLAŞTIRMAYACAKLAR Bİ ŞEKİLDE ŞAMPİYON YAPACAKLAR

17
8
yanıtYanıtla
BJK ÇRŞISI:

MHK VE TFF ŞAŞIRMAYIN SABRIMIZI TAŞIRMAYIN ADAM GİBİ İSTİFA EDİN. İÇİNİZDE TARAFSIZ ADAMLAR YOK ÜSTELİK ORTAKLIKLARINIZ VAR.

19
1
yanıtYanıtla
Beşiktaş jk:

ALİ KOÇUN TİCARİ ORTAĞI MHK BAŞKANININ ASLANLARINİ YAZIYIM SİZE YANİ TORPİLLİ ADAMLARINI: HÜSEYİN GÖÇEK (GS Lİ) , HALİS ÖZKAHYA (FB Lİ) , ALİ PALABIYIK (FB Lİ), ÜMİT ÖZTÜRK (GS Lİ), FIRAT AYDINUS(FB Lİ), ÖZGÜR YANKAYA (GS Lİ). BU SAYDIĞIM 6 SÖZDE ASLAN ÖZDE EMEK HIRSIZINI BEŞİKTAŞ MAÇLARINA İSTEMİYORUZ. SAYIN ÇEBİ TEPKİNİ KOY ORTAYA.

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title