Haberler
Güncelleme:

Özgü Namal'ın vefat eden eşinin cansız bedenini bulduğu ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta eşi Serdar Oral'ın ani ölümüyle yıkılan Özgü Namal'la ilgili bir detay daha ortaya çıktı. İki çocuğuna henüz babalarının öldüğünü söyleyemeyen Namal'ın banyodan çıkarken eşinin cansız bedeniyle karşılaştığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Xxx:

İyide bundan bize ne?

23
68
yanıtYanıtla
Kadın:

Ozaman niye okudun mal

yanıt8
yanıt5
Yolcu:

Bundan ibret çıkaranlara ibret ama sadece haber diye okuyanlarada haber var... İşte hayat heran karsına ne çıkar bilinmez.. Onun için bu dünya hayatını ciddi almaya gerek yok nede olsa içinden canlı çıkamayacağız. Rabbim cümlemize son nefeste iman selameti versin..

yanıt14
yanıt5
Vatandas:

KADIN, Tanimadigin birine Mal dedigine gore, Bayagi bir hayat tecruben var..Cesaretin ve oz guvenin ozellikle erkeklere karsi max.noktada gozukuyor.

yanıt2
yanıt3
Raiden:

Şu iyi de bundan bize diyenlerden de gına geldi. Arkadaş madem bize ne diye düşünüyorsun haber içeriğinde işin ne? Silah zoruyla mı baktırıyorlar?

yanıt77
yanıt18
mursel:

allah rahmet etsin mekanı cenet olsun geride kalanlara allah sabır ıhsan eylesın

41
6
yanıtYanıtla
MÜRSEL:

Allah böyle büyük yazılır önce öğren lan mal oğlu mal

yanıt9
yanıt13
MÜRSEL:

Size hakaret ettiğim için gerçekten üzgünüm, o gün diyabet ilacımı aksatmamdan dolayı biraz sinirli hissediyordum ve size patladım, lütfen mazur görün

yanıt0
yanıt4
romatizma:

herkez bu tur acilara nasil gogus gerip dayaniyosa o da dayanir merak etmeyin olene tanri rahmet etsin kalan sahalar bizimdir

3
14
yanıtYanıtla
Sadettin Köksal:

Sen gibi teselli veren , yaşayanıda öldürür. Şükür çoğumuz taziye etmeyi bilen milletiz

yanıt1
yanıt0
Emre:

Üstada sormuşlar Allah mi tanrimi diye. Ustad cevap vermiş Allah tanrının belasını versin. Bu ufak nuansi aman diyenlere tek cevabım var. Size adınız yerine hakaret edilse ki Yaraticiya adı ile seslenmek yerine lakap takmak nedir ya .

yanıt0
yanıt0
fatih:

yoga ne lan budist öğretisi degilmi yazık allahbskil fikir versin sen namaz ibadeti ile dinginliğini sağlayacakken budist öğretisi ile ibadet et müslümanım diyen müslümanları arakanda katleden o budistlerin öğretisi ile hemhâl olmaz

4
10
yanıtYanıtla
Dur:

Yerin dibine bat....sen namazını kıl ve sus....

yanıt2
yanıt2
Derya:

Budistler hicbirzaman adam katletmedi sen dinkardeslerinle karistirdin isid kafali yobaz seni!

yanıt4
yanıt1
Mehmet:

Yogayı dinginlik bulmak için değil senin gibi her şeye küfür edip insanlara hakaret etmemek öfkesini dizginlemek için yapıyordur belki . Belli ki senin gibi namaz kılıp da insanlara iftira atmak istememiş. Yogadan sonra da namazı da kılar ayrıca , sana mı kaldı .

yanıt9
yanıt1
Leyla:

Allah sabır versin. Benim de eşim 39 yaşında kalp krizinden vefat etti . 3 evladımız la kalakaldık çok zor Allah düşmanıma bile böyle bir acı vermesin??????

7
1
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN SEFA:

çok zor ALLAH sabır versin.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title