Haberler

Olay Yaratacak İddia: Volkan Demirel'e Trabzonspor Talimatı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Volkan Demirel'in Trabzonspor istatistikçisi için "Gelsin benden özür dilesin. Yoksa ben gider otobüsten alıp özür diletmesini bilirim." demesiyle ilgili çok konuşulacak bir yazı yazdı.

Fenerbahçe kaptanlarından Volkan Demirel'in, Fenerbahçe'nin sahasında Trabzonspor ile berabere kaldığı maçın ardından bordo mavili ekibin istatistikçisi için "Gelsin benden özür dilesin. Yoksa ben gider otobüsten alıp özür diletmesini bilirim." demişti. Milliyet yazarı Ercan Güven konuyla ilgili olarak sert bir yazı yazdı.

İşte Ercan Güven'in o yazısı;

İnsan zamanla yontulur, incelir ya... Volkan Demirel tam tersine.

Gittikçe kabalaşıyor!

Söylem ve eylemlerindeki kabalıktan bahsetmiyorum Volkan beyefendinin... Allah'ı var, o konuda çok istikrarlıdır kendisi. Dün neyse bugün aynı.

"CAMBAZA BAK"

Benim söylediğim sık sık tevessül ettiği "cambaza bak" operasyonlarındaki kabalığı... "Kör kör gözüne" yapıyor artık yapacağını...

Evet... Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor derbisi ardından rakip takımın istatistikçisine kafayı takmasını ve "özür dilemezse gidip otobüsten alacağını" açıklamasını, Fenerbahçe'yi yönetenlerin de içinde olduğu çok kaba bir "cambaza bak" operasyonu olarak değerlendiriyorum ben.

Olay Yaratacak İddia: Volkan Demirel'e Trabzonspor Talimatı

"ADET YERİNİ BULSUN"

Yönetimin "azmettiren ile sevinerek kabullenen" arasındaki çizginin bir yerinde durduğuna inanıyorum... Da, tam yerini bilemiyorum. Aksi halde Fenerbahçe ikinci başkanı hapşırır gibi anında refleks gösterip "Volkan'ın arkasında olduğunu" açıklamaz, Başkan Ali Koç ayaküstü "adet yerini bulsun" uyarısıyla geçiştirmezdi olayı.

VOLKAN DEMİREL DİNAMİT KOYDU

Kolay mı?.. Sayın Koç'a muhtemelen seçim kazandıran ve başkan olduktan sonra da titizlikle uygulayıp takdir gördüğü "barışçıl yönetim" düsturunun altına dinamit koydu Volkan. Daha yeni yeni düzelen Fenerbahçe-Trabzonspor ilişkilerini sıfırlayacak bir iş yaptı. Şayet kendi karar vermişse, kişisel inisiyatifini kullanmışsa, affı çok zor bir vaka.

Olay Yaratacak İddia: Volkan Demirel'e Trabzonspor Talimatı

"AZİZ YILDIRIM DEVRİNİN KARİKATÜRÜ"

Küçük ihtimal ama direktif almayıp "doğaçlama" yaptıysa bile Fenerbahçe'nin acıklı halini biraz olsun perdelediği, gündemi kaydırdığı için onaylanmış olmalı Fenerbahçe'yi yönetenler tarafından. Ki, bu da Fenerbahçe için "Aziz Yıldırım devrinin karikatürü" bir süreç anlamına gelir!.

Evet karikatür... Çünkü o zaman da medet umulurdu kamuoyunun gözlerini cambaza çevirmekten. O zaman da Volkan Demirel'in kişiliğine güvenilirdi bu tip işler için. Lakin biraz daha rafineydi operasyonlar.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (21)

Lay:

Car car ötmeyin be kardeşim milletin derdi Fenerbahçe olmuş bu nedir ya birisi ağlar, birisi köşe yazısı yazar topunuzu toplasak bir Fenerbahçe etmeyecek adamlar laf atıyor.

13
12
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Milletin derdi fener olmuş, desene hepsine fena. .......

7
14
yanıtYanıtla
YORGUN:

BU GİBİ VANDALLARI BESLEYENLER ÖNCELİKLE FUTBOLDAN EL ÇEKTİRİLMELİDİR. YOKSA BU PANDACIK USLANMAZ.

13
4
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Avrupada olsa bu gibi tipleri birakin kaleyi teslim etmeyi kale arkassinda top bile toplatirmazlar..

14
2
yanıtYanıtla
selim yıldız:

Volkan bey, sizlere karşı bir hata yapıldığına inanıyorsan ülkenin savcısı, hakimi, mahkemesi var. Sen kendi kendine bunun cezasını ben veririm diyorsan, o zaman herkeste böyle yapmaya kalkarsa memleketin ne hale geleceğini bir düşün. sen tanınan birisin. bütün vatandaşlarımıza çok kötü bir örnek oluyorsun. bu yaptığın kaçıncı. ne zaman durulacaksın. yaşın ilerleyince bunların yanlış olduğunu anlayacaksın. bunları yaparak fenerbahçe taraftarına şirin görüneceğini zannediyorsan yanılıyorsun.

13
2
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Trabzon lu istatiksyenin ne konuştuğu ne söylediği belli değil adam bu kadar sinirlenmiş bunu da araştırılması gerekir yok adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı yorum yapmak doğru olmaz etik değil

10
3
yanıtYanıtla
özer doğan:

volkan bir yanardağdır boşuna patlamaz. son saniyede yenen gol 22 yıllık hasret tabiki onun pisikolojisi ile söylenen söz sonrada inkar et hadi oradan

6
5
yanıtYanıtla
Trabzon:

Fenerbahçe camiasına uzattığımız eli,bir sezon geçmeden üç kuruşluk bir adama geri çevirttiyse büyük camiayız ama sözcümüzde bu AYI diyorsa yapacak bir şey yok,ne demiştik en son HODRİ MEYDAN

10
1
yanıtYanıtla
kahraman fb li:

ali koç sana sesleniyorum. lütfen kurtar bizi bu tantanacılardan. artık jübile yapsın gitsin paralarını yesin.

8
3
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Hala Aziz YILDIRIM devri diyorsun, Haklısın klüpte bedava yemek, tesislerde bedava tatil, bilmem kaç adet bedava bileti kesince Aziz YILDIRIM a senin gibi spor yazarları ve sözüm ona FB liler düşman kesilip 2 yıl boyunca Ali KOÇ algılatması yaparken yine bedava bilet, bedava yemek, bedava tatil hayalleri kurdunuz, ne oldu yoksa sayın KOÇ ta tıpkı Aziz bey gibi bedvacıların önünümü kesmeye başladıda ona sataşmak için birilerinin yanlışını başkana mal etmeye çalışıyorsun. Sen git tuttuğun takımı yaz

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title