Haberler

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Merkez Hakem Kurulu'na Penaltı Tepkisi!

Güncelleme:

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçında verilen penaltı ile ilgili konuştu. Buruk, "Net açıklama bekliyoruz. Eğer doğru ise ben de gerekirse oyuncularımı üç adım önde bekletip avantaj sağlayacağım." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 10 Mart Pazar günü İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

"SAHAMIZDA OYNAMANIN AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYORUZ"

Hedeflerini belirleyecek en zor maçı oynayacaklarını dile getiren Buruk, "İki takım da ligin formda takımları. Kayserispor'un bir yenilmezlik serisi var. Biz seriyi Fenerbahçe ile kaybettik. İyi oyun oynayan iki takım. Yukarıları zorlayan iki takımın mücadelesi olacak. Sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Rakibimiz hücum hattında etkili. Uzun zamandır bir arada oynayan oyunculara sahip. Bu maçta oyunumuzu sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz. Bugün bütün oyuncularımız idmanda olacak. Maça bütün oyuncuları yetiştirmek istiyoruz. Sadece Petrucci'nin sakatlığı var. Milli takım arasının ardından bizimle birlikte olacak" ifadelerini kullandı.

"NET AÇIKLAMA BEKLİYORUZ"

Alt sıraların çok çekişmeli olduğunu aktaran Buruk, "Birçok takım küme düşme telaşını yaşıyor. İyi seri yakalayan takımlar ise ilk 6 hesapları yapıyor. Önümüzdeki haftalar bunu daha net göreceğiz. Ligdeki görüntü kümede kalma barajının yüksek olacağı. En az 40 puanı yakalamak ve onun üstünde toplanacak puanlarla yeni hedefler çizmek önemli. Zorlu bir yarış bizi bekliyor. Net açıklama bekliyoruz. Eğer doğru ise ben de gerekirse oyuncularımı üç adım önde bekletip avantaj sağlayacağım. Bununla ilgili net açıklama gerekiyor. Kamuoyunun hangi pozisyonun ofsayt olduğunu veya olmadığını bilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Okan Buruk Haberler

500

Yorumlar (38)

DOST:

SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN. NEDİR BU FENER DÜŞMANLIĞI. SİZİN İÇİN KURALLARI MI DEĞİŞTİRELİM. ÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞUP HER SEZON BİR KAÇ TAKIM GEZİP PARALARI CEBE İNDİRİYORSUN. ŞİMDİ KİME YAMANMAYA ÇALIŞIYORSUN.

5
14
yanıtYanıtla
Galatasaray:

2005-2006 sezonu Trabzonspor 2_1 yendiniz maçın görüntüleri izlersen utancından burada yorum yapamazsın şike kanınızda var gerçi tutamazsınız da

yanıt3
yanıt3
yorumcu:

şikebahçe küme düşmesin diye futbolun anayasasını değişdirenler bu şikecileri küme düşür mü okan? o pozisyon tam tersi olsaydı penaltı ile alakası yoktu derdi bu şikeciler. kimlerle tartıştığını az bi düşün. .

8
10
yanıtYanıtla
Çok komik:

Yazdığından anlaşılıyor ki trabzonzporlusun 96 nın ve 2011''in acısı geçmemiş belli ki. Bursa ve sivasa gönderdiğiniz hamsileri ne çabuk unuttunuz. Hamsi beyinliler rize küme düşsün diye bursanın altına yatmadınız mı şimdi kalkıp rizeyi mi savunuyorsunuz.

yanıt5
yanıt1
tuna:

birincisi bunu bu şekilde yorumlayan uefa. . . almanya ve ingiltere liginde de aynısı oldu penaltı verildi. . . ikincisi ayew net penaltısı tolgay ın pozisyonu ve en önemlisi ceza sahasında uzaktan gelen ortayı koluyla kesen net penaltı görüntülerini yayıncı kuruluş vermediki neyseki maça gidenlerin çektiklerinden görebildik tabiki bunları söylemezsiniz. . . üçüncüsü . . . iki sene önce her takımından 5 yiyen bursaspor yenilerek rize yi düşüren şikeninn kralını yapan takım kimdi???? doğruları yazzz. .

yanıt4
yanıt5
Basketbol izleyicisi..:

Okan; yavrum evladım malatya maçını unutmadık hakemler insan hata yapabilir. Ya erzurum maçı VAR hakemleri ORTA hakem tiyatro sen puanı al hakettik de. Şimdi de ağla Sizlerin yüzünden futboldan nefret eder olduk. Ülkenin futbol değeri düştü. Bak LA LİGA ya milyar EURO lar konuşuluyor.

8
9
yanıtYanıtla
aaa:

Erzuruspor maçına say. . . . hak yerken ötmüyorsun. . .

13
0
yanıtYanıtla
ERZURUMLU:

BİZ ERZURUMLULARDA BİZİM MAÇTA HAKEM HATALARIYLA KAZANDIĞINIZ ÜÇ PUAN HAKKINDA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ NEDEN O MAÇ SONU ERZURUMUN HAKKINI YEDİK DİYE AÇIKLMA YAPMADINIZ

11
0
yanıtYanıtla
^^^^:

ŞİKECİ FENEV KÜMEYE

8
3
yanıtYanıtla
saçmalıyor:

daha bundan başka bir saçma açıklama olamaz. Bir defa senin oyuncun fol yapıyor off side olsa ne olmasa ne, adam off side diye faul serbest mi yani nasıl teknik direktör olmuş anlamış değilim. adam da idrak diye bir şey yok.

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title