Haberler

Neymar ve Bale için çılgın transfer iddiası!

Güncelleme:

İngiliz The Independent gazetesinde yer alan habere göre; Paris Saint-Germain, takımın yaz kampına bir hafta geç katılan Neymar'a karşılık olarak Zidane'ın yeni sezon planlamasında kadrosunda görmek istemediği Bale'i transfer etmek istiyor.

Paris ekibinin Bale ve bir miktar karşılığında Brezilyalı yıldızı Real Madrid'e gönderebileceği ifade ediliyor. Brezilyalı kaynaklar ise Neymar'ın İspanya'ya gitme isteği karşısında PSG'nin pazarlıkta elinin zayıfladığını belirtiyorlar.

Bale'in Real Madrid'teki geleceğine ilişkin konu; teknik direktör Zinedine Zidane'ın Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında Bayern Münih'e 3-1 yenildikleri maç sonrasında yaptığı açıklamalarla tekrar gündeme gelmişti.

ZIDANE AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI

47 yaşındaki Fransız teknik adam yaptığı açıklamalarda; "En kısa sürede ayrılmasını bekliyoruz. Yeni bir takıma transferi için çalışıyoruz. Bu herkes için en iyisi olacak." ifadelerini kullanmıştı.

NEYMAR İLE BARCELONA VE JUVENTUS İLGİLENİYOR

Neymar'e yönelik en yakın ilginin Barcelona ve Juventus tarafından olduğu konuşulurken, Galli yıldız için Manchester United ve Çin'den teklifler olduğu dile getiriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zinedine Zidane Paris Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (3)

Memleketim:

Yer yerinden oynadi. Dünya aya carpti, günes kabugundan disari cikamadi. Herkes tedirgin herkes evinde heyacanla bu takasin gerceklesmesini bekliyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Madride gelirse Zidane buna belki sahada değil ama soyunma odasında iyi bir kafa gömer, yazın bir yere!!! Ahlaksız, disiplinsiz futbolcuyla uğraşılmaz kardeşim!!

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Neymar Real Madrid e transfer olacak yazın biyere Tarih:22, 07, 2019

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title