Haberler

Newcastle United'ın gözü Gareth Bale, Arturo Vidal ve Edison Cavani'de

Güncelleme:

Suudi Prens Selman tarafından satın alınan Newcastle United, transfer piyasasına da hızlı girmeye hazırlanıyor. Newcastle United'ın hedefindeki 3 isim; Gareth Bale, Arturo Vidal ve Edinson Cavani oldu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Suudi Prens Selman tarafından satın alınmasının ardından yıldız futbolcuların isimleri siyah-beyazlı kulüple anılmaya başladı. Büyük bir transfer bütçesi belirleyen Newcastle'da birçok isim gündeme gelirken, öne çıkan futbolcular Gareth Bale, Edinson Cavani ve Arturo Vidal oldu.

BARCELONA VIDAL İÇİN 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Barcelona ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Vidal'ı kadrosuna katmak isteyen İngiliz ekibi, bu transferde Inter ile rekabete girdi. Barcelona'nın da Şilili yıldız için en az 20 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

REAL MADRİD'E BALE İÇİN TEKLİF YAPILACAK

Siyah-beyazlılarda hedefteki ikinci isim ise Bale oldu. Her transfer döneminde Real Madrid'den ayrılacağı haberleri çıkan Galli yıldız için, önemli bir teklif yapılması planlanıyor.

CAVANI İÇİN DE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Newcastle ile ismi anılan diğer bir yıldız ise PSG'nin Uruguaylı golcüsü Cavani. Fransız ekibiyle bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Cavani'nin de takıma dahil edilmesi için çalışmalar yapılması bekleniyor.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN 2 ADAY: POCHETTINO VE ALLEGRI

Öte yandan, İngiliz ekibinde gelecek sezon teknik direktör değişikliğine de gidileceği öğrenildi. Siyah- beyazlılarda gündeme gelen isimler ise şu anda takım çalıştırmayan Mauricio Pochettino ve Massimiliano Allegri. İki isimden birinin gelecek yıl Steve Bruce'nin yerine göreve getirileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Newcastle United FC Prens Selman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

leduni:

memleketindeki aç sefil köle durumunda olan insanlara yardım et ingilizlerle sevişeceğine sefil yaratık

20
0
yanıtYanıtla
Radikal:

Bu arapların sonu İngilizlerin elinden olacak haberleri yok siz devam edin İngiliz uşaklığına şurda Türk takımı dururken giderler elin İngiliz takımlarına milyonları gömerler.

17
0
yanıtYanıtla
karadeniz:

kaşıkçı, nın katili travesti selman ya zıkkımlan o petrol paralarını

16
0
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Amerika ingliz kölesi, halki kendi kölesi.

5
0
yanıtYanıtla
Aboo:

yarabbi sen o kutsal toprakları bu vahabi münafıklardan kurtar ve oraları gerçek müslümanlara geri ver

5
0
yanıtYanıtla
:

Amin

yanıt1
yanıt0
timur:

adamın kendi parası nereye isterse oraya harcar size ne oluyor bende olsam türk futboluna yatırım yapmam türkiyede futbolcumu var arda turan emre bölözoğlu??????

0
4
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Hadi size ardayi bedava verdim, silahli isterseniz bedava degil tabi....anlasiriz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title