Haberler

Nagatomo: Hak etmediğim parayı almam, gidiyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın Japon sol beki Yuto Nagatomo, Saracchi'nin gelişiyle lisansının askıya alınmasının ardından, "Sadece antrenmanlara çıkarak hak etmediğim bir parayı almak bana yakışmaz. En kısa zamanda kulüp bulup gideceğim" dedi.

Galatasaray'da sevilen bir karakter olmasına rağmen bu sezon yaşadığı başarısız performansı yüzünden gözden düşen Nagatomo, kulüpten ayrılmayı kafasına koydu. Yüksek iş ahlakı ile bilinen Japon sol bek, en yakın zamanda kulüp bulup ayrılacak. Sarı kırmızılı kulüpten önümüzdeki 6 ay için 1 milyon Euro alma hakkı bulunan Nagatomo, yöneticilere, "Bundan sonra Galatasaray forması giyemeyeceğim için üzgünüm ancak profesyonel hayatta bunlar var. Sadece antrenmanlara çıkarak hak etmediğim bir parayı almak bana yakışmaz. En kısa zamanda kulüp bulup gideceğim" dedi.

Nagatomo: Hak etmediğim parayı almam, gidiyorum

65 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray'ın Inter'den 2,5 milyon avro karşılığında kadrosuna kattığı Japon sol bek, Galatasaray forması ile 65 müsabakada forma giydi. Bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 7 gol pası verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Japon Haberler

500

Yorumlar (63)

Adam:

Şimdi ülkemiz insanı ve dini hakkında çok güzel çıkarım yapardım da, yorumum onaylanmıyor o zaman. Diyecek hiçbir şey yok. Bakın ve görün. Ahlakın ne ırktan ne dinden geldiğini. Bazı ülkeler neden başı çekerken bazılarının nal topladığını

92
17
yanıtYanıtla
Hamza:

Bizim dindoşlar hemen herşeyi dine baglar ve ordu kurar :))

yanıt41
yanıt48
CEMİL TURAN:

Demek ki neymiş. İnsan önce insan olacak, ahlaklı olacak. Sonra inancını üstüne koyacak. Mesele dindar olmakta değil, insan olmakta. .

87
10
yanıtYanıtla
Memleketim:

Din''dar olmasan insan olsan ne yazar. Din''dar olmadan bu dünyada zevki sefada yasar Ahiret''te Cehennem''e gidersin. Diin''dar olursan hem bu dunyada hem ahirette zevki sefada yasarsin. Suraya akilli basli insanlar yorum yapsin. Birde 60 aptal begenmis.

yanıt14
yanıt17
Orhan KANZA:

İstediğin kadar insan ol dinsizlik diye bir şey yok sonu EBEDİ cehennem herkes evliya olmuş zaten din hakkında konuşuyor.

yanıt3
yanıt2
düz adam:

japonsun sen hem akıllı hem ahlaklısın

78
2
yanıtYanıtla
ali:

giderken bizimkilerede iyi bir ders veriyorsun

yanıt1
yanıt0
FUTBOL SEVER:

NEDEN JAPONLARA ÇOK DÜRÜST DENİYOR ANLAŞILDIMI ORNEK OLSUN DİĞERLERİNE TEBRİKLER SANA NAGATOMO. . .

56
0
yanıtYanıtla
tarık çamdal:

Kendimden utanıyorum. Helal olsun Nagatomo, gururlu, onurlu adammışsın.

49
0
yanıtYanıtla
Sado:

Ince kesmişsin bravo

yanıt6
yanıt1
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title