Haberler
Güncelleme:

Kardeşinin borçları nedeniyle 5 çocuğunun uyuduğu odayı kurşun yağmuruna tuttular

Kocaeli'nde müteahhitlik yapan kardeşinin piyasaya olan borçları nedeniyle sürekli tehdit edilen vatandaşın ailesiyle birlikte yaşadığı ev, kardeşinin kayınbiraderi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. 5 çocuğun uyuduğu odanın duvarına 14 kurşun isabet eden aile, can güvenlikleri olmadığı için sokağa bile çıkamıyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Sahra:

Kardeşinin hakkını yemişsindir kesin haram zıkkım olsun yiyen herkese...

4
6
yanıtYanıtla
Muhittin:

Sahra hanım yorumunuzun yiyen herkese haram olsun kısmına katılıyorum lakin geri kalan kısma katılmıyorum 1.si bu adam niye dolandırıcı kardeşinin hakkını yemiş olsun kardeşi dairesini almış abisinide dolandırmış demekki.2.si yemiş olsaydı bu adam kacardı muhtemelen dolandirici kardeşinden önce .3.süde bu dolandırıcı beyfendi 1-2 kişiyi dolandırmamış muhtemelen trilyonlar dolandırdığından 10-15 kişi vardir muhtemelen.Anlamadığım şu neye istinaden abisini suçluyorsunuz.Yazınızda bu trilyonları abisi yemiş gibi bahsetmişsinizde.Yemiş olsa bu adamin evi niye kurşunlanmış.Lütfen yazıyı okuyunda objektif yorumlarda bulununuz.

yanıt1
yanıt0
Muhittin:

İnsanlar ne hale gelmiş yazık be kardeş kardeşe bunu yaparmı.Okudukça iğreniyorum artık bu haberleri.Hiç utanmadımı acaba kardeşi insanları dolandırırken ailemin suratına nasıl bakarım diye.Bide 5 - 10 TL değil trilyon dolandırmış insanları yazıklar olsun.İnsanlarda neye dayanarak güvendi böyle adamlara hemde bu yüzyılda.Bu haberleri gördükçe aklıma hep cahiliye dönemine gidiyor.İnsanlarımız hala eski kafadalar değişin artık.Güvenmeyin böyle adamlara.

6
1
yanıtYanıtla
hee:

garibana bi kuruş vermezler dolandırıcıya beş milyon kaptırırlar ne iş bu la haa

6
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Kocaelimi nasıl şaşkınız bir bilseniz halbu ki ülkenin en nezih yerlerinden bir tanesidir:))

4
0
yanıtYanıtla
Bakkal:

Kursun iceri gecmisse insaat curuktur

3
0
yanıtYanıtla
3:

Üç gün veriyorum, üç gün içinde polis yakalar adliyeye çıkarır bunları göreceksiniz

2
1
yanıtYanıtla
Burakcan:

Polise bildirmis olay olunca geliyorlar...

0
2
yanıtYanıtla
cevo:

dünya salginla ugrasiyor,, bazi manyaklar iki kurus icin ev kursunluyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title