Haberler

Muslera'dan maçların ertelenmemesine tepki: Her insan ve futbolcunun sağlığı futbol maçından daha önemlidir

Güncelleme:

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, korona virüs ile ilgili yaptığı açıklamada, "Her insanın sağlığı futbol maçından daha önemlidir. Bunu düşünün" dedi.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, korona virüs salgınıyla ilgili açıklamada bulundu.

"HER İNSANIN SAĞLIĞI, FUTBOLDAN DAHA ÖNEMLİ"

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya yorum yazan Muslera, herkesin sağlığının futboldan önemli olduğunu vurguladı.

Muslera yorumda, korona virüs ile ilgili olarak, "Her insanın sağlığı futbol maçından daha önemlidir. Bunu düşünün" sözlerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (20)

GECELERİN YARGICI:

GALATASARAY AĞLAMA DUVARI

5
7
yanıtYanıtla
Vidanın eli:

Gs ağlama z gereğini yapar

yanıt5
yanıt0
TR61:

Komplo başladı yine GS tiyatrosu her yol mübah bunlara. Kaçış yok bu sene söke söke kupayı kaldıracağız okadar

2
7
yanıtYanıtla
Ts bordomavili forma:

Fenerbahçenin takım otobüsüne saldırdığınız gibimi yapacaksınız.

yanıt6
yanıt0
Gsli:

Tabii gs ts maçıda seyircisiz. Sahanda gs yi yenemedin şimdi ağla şimdi ertelenmrsin diye:)

yanıt4
yanıt0
karta:

bjk seyircisiz oynansın derken bütün önlemleri aldığı söyleyen gs yönetimi alınan karar sonrası ligin ertelenmesini istiyor. maç kazanmak ne kadar önemli bunu sadece gs için söylemiyorum. aynı şeyi eminim diğer takımlarda yapardı. sizin futbolunuz yerin dibine batsın insanlar neyin derdinde siz neyin peşindesiniz.

1
8
yanıtYanıtla
8jk:

Beşiktaş için seyircilide seyircisizde sorun değil her şekilde oynar beşiktaş fenerbahçe maçıda seyirciz oynansın o kadar

yanıt6
yanıt1
BUNAK:

BÖYLECE GS NİN TARAFTAR GÜCÜ GİTTİ. YEAAHH

0
7
yanıtYanıtla
Premier bundedliga:

Bjk agücü maçı hakemide vermeliydi maça. Bjk alsın maçı

yanıt2
yanıt0
BUNAMAMIŞ:

1997 temmuzunda inönü stadında beşiktaşı 6-0 yenerken fatih terim stadın demir parmaklıkların ardından maçı izlediğinde sorun olmadıysa seyircisi olmadanda sorun olmaz.

yanıt3
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title