Haberler

Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş'ın aşk yaşadığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Yeğeni Burcu Karadayı ile teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan ve sonrasında eşinden boşanan Murat Başoğlu'nun iki sene önce futbolcu Ali Turan ile boşanan Rana Altuntaş ile fotoğrafları ortaya çıktı.

Öz yeğeni Burcu Karadayı ile yaşadığı aşkla olay olan, ardından eşi Hande Bermek'ten boşanan Murat Başoğlu'nun yeni ilişkisi ortaya çıktı. Ünlü futbolcu Ali Turan'ın boşandığı eşi Rana Altuntaş ile fotoğrafları basına sızdı. Başoğlu ve Altuntaş'ın daha boşanmadan ilişkiye başladığı iddia edildi.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Ünlü futbolcu Ali Turan'dan iki yıl önce boşanan Rana Altuntaş ile birlikte olan, ancak sonrasında yollarını ayıran Başoğlu'nun, Altuntaş ile birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Yasak bir aşka daha imza atan ikilinin ilişkilerinin evli oldukları dönemde başladığı iddia edildi.

Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş'ın aşk yaşadığı ortaya çıktı

Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş'ın aşk yaşadığı ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Murat Başoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

haydaa:

ula siz bu adamın uçkurunun bekçisi misiniz bi rahat bırakın adamı

23
22
yanıtYanıtla
menzilci müslüman:

murat başoğlu yıpratılmaya çalışılıyor, namazında niyazında allah dostu olan bir insandır, şehsen bir kaç defa menzil de gördüm kendini, tövbe ederek islama dönmüştür. bu tarz haberler yapmayın lütfen, hayırlı cumalar

6
30
yanıtYanıtla
kime ne:

Muratın menziline girenlerin durumu ortada. . Şikayet yok. . . kimseye söz düşmez. . Allah mutlu mesut etsin

yanıt7
yanıt2
yemezler:

menzil mubbeti yaparak ters propaganda yapıyorsun fakat bizim millet bunu yemez

yanıt10
yanıt2
Arzu:

hiçbi, riniz sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz

13
8
yanıtYanıtla
ccc:

bunun durumuna da çüşşşş yani

yanıt6
yanıt2
d:

biz kendi adımıza duzgunuz sen kendine bak

yanıt0
yanıt0
ARZUUU.....:

Kendinden ÖRNEK mi verdin ? !!!!!!!

yanıt0
yanıt0
HABERCI:

ARZU SUTTEN CIKAYA GEREK YOK DUNYADA MILYARLARCA INSAN VAR YEĞENINE NEDEN !!!

yanıt1
yanıt0
ADA:

Bu daha yeryüzündemi ben utancından yerin altında falan zannediyordum

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title