Haberler

Monaco'dan Falcao transferi için sert açıklama: Saygısızlık

Güncelleme:

Galatasaray'ın transferini bitirmeye çalıştığı Falcao için Monaco'dan sert açıklama geldi. Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, Galatasaray'ın Fransa'ya gelip Falcao yerine kendileri ile görüşmeleri gerektiğini ve bu saygısızlığı kabul etmeyeceğini söyledi. Petrov ayrıca, oyuncuyu kesinlikle bedavaya göndermeyeceklerini ekledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 biten Konyaspor maçının ardından "Falcao gibi büyük bir golcüyü hangi hoca istemez? Herkesin istediği transfer. Başkanımız, yöneticilerimiz, profesyonel arkadaşlarımız almak için elinden geleni yapıyor" dedi. Terim'in birinci ağızdan açıkladığı Falcao transferini 2.Başkan Abdurrahim Albayrak'ın Kolombiyalı yıldızla çektirdiği fotoğrafın geciktirdiği biliniyor.

TRANSFER İÇİN SERT SÖZLER: SAYGISIZLIĞI KABUL EDEMEM

Sabah'ta yer alan habere göre; Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov'un da, "Galatasaray adına Fransa'ya kadar geliyorlarsa önce oyuncu ile değil kulüple görüşeceklerdi. Bu işte yeni olabilirim ama bu saygısızlığı kabul edemem. Bedavaya göndermeyeceğiz. Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gitmez, Monaco'da sözleşmesini tamamlar ve sezon sonunda serbest kalıp istediği yere gider" dediği öğrenildi.

G.SARAY'IN BONSERVİS ÇIKMAZI

Finansal Fair Play'de eksi 2,5 milyon euro seviyesinde olan Galatasaray cephesi ise Falcao için bonservis ödemek istemiyor ve transferin kapanmasına bir hafta kala hangi oyuncusunu satacağını düşünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (57)

KSK li MESUT:

Burak ve Selçuk gibi kandırarak ve kulübün hakkı olan alacağını yiyerek iş yapacaklarını sanıyorlar ama Avrupa kulüpleri yemez.

27
16
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Ergen , yarım akıllı atlamış yine....

yanıt2
yanıt4
mehmet demir:

cimbom her türlü açık ara şampiyon olur falcao gelsede olur gelmesede

16
18
yanıtYanıtla
böö:

hahahahaha heç güleceğim yoktu

yanıt7
yanıt3
olcay:

böö. hersene böyle diyorsunuz küme düşmemeye oynuyorsunuz

yanıt2
yanıt2
canmen:

evet ara simdiden acildi. . . hani en azindan kismeten dogrulugun var. . . .

yanıt2
yanıt2
Hikmet. Concin:

Bu sene havayı alır gs

yanıt3
yanıt8
pegasus:

eyy cincon akhisar mı sandın monacoyu

17
9
yanıtYanıtla
Fenevli ali.:

Pegasus.akhisar gözünüzü iyi korkutmus hemserilerim sizin gözünüzü korkmaniz dogal oyuncularin ucak biletini ödemedi haham basi ali.

yanıt0
yanıt0
haydar:

salaklar bi transferi yapamadı.

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title