Haberler
Güncelleme:

Milyonluk soruyu bilen Arda Ayten kesintiler sebebiyle milyoner olamayacak

ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışmada Arda Ayten büyük ödül olan 1 milyonu kazandı. Ancak Veraset ve İntikal Vergisi kesintisi nedeniyle milyoner olamayacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (92)

OĞUZ:

Devlet üretimi bitirdi tek geçim kaynağı artık VERGİİİİİ

129
21
yanıtYanıtla
Hamza:

Sata sata Katara kaldı sadece Vergi

yanıt35
yanıt13
Adınızı Yazın:

Devletin böyle bir gence ödül olarak 1 milyon daha vermesi gerekir. E boşa dememiş Emile Zola pırlantadan alınmayan vergi kitaplardan alınıyordu. Çünkü pırlanta alandan değil kitap okuyanlardan korkuyorlardı. . .

90
9
yanıtYanıtla
kuruşu kuruşuna verin çocuğun hakkını:

''''karşılıksız olarak bir kişinin mülkiyetinden diğer bir kişinin mülkiyetine geçmesi'''' demiş yıllardır. binlerce kişi yarıştı nice hocalar geldi kimse alamadı. bilgiden daha değerli karşılık mı olur. kuruşu kuruşuna verin çocuğun hakkını

81
12
yanıtYanıtla
He:

He olur

yanıt6
yanıt8
Adsız:

En büyük soyguncu devlet

44
21
yanıtYanıtla
dsd:

dislike atanlar allahasızlar

yanıt0
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Kitapta bile vergi var, lüks kardeşim lüks okumayın,suç sizde alınteriyle çalışan pırlantacı ve gemicilerimizi örnek alın,hatta teşvik bile var pırlantada vergi yok, gemicik sahiplerine mazot 1.25 TL.

31
9
yanıtYanıtla
Kitap Kurdu:

kitaplardaki KDV bu sene kalktı.

yanıt8
yanıt3
Bir Zamanlar Anadolu:

Kitapçıdan aldığında aynı fark eden birşey yok,yayınevinden direk alman gerekiyor. Çıkarılan yasalar hep makyajlı,hinlik dolu!

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title