Haberler
Güncelleme:

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: Eyvah, yangın kritik eşiği aşarak siteler tarafına geçti

Muğla'nın Milas ilçesinde 3 gün önce başlayan orman yangını etkisini artırarak devam ederken ilçedeki yangına ait son bilgileri aktaran Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yangının kritik eşiği aşarak siteler tarafına geçtiğini duyurdu. Twitter hesabından fotoğraf da paylaşan Tokat, "Eyvah. Böyle olacağı belliydi. Sinirimden ağlayacağım" notunu düştü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Mehmet Doğan:

Söndürüldü müjdesi verecektim diyor, yangın devam ettiği için söndüremeyenlere yazıklar olsun diyor. Zihniyet bozuk, müjde kendisine eleştiri başkasına.

28
29
yanıtYanıtla
Hakan :

Eğer söndürülemeyeceği anlaşılırsa yerleşim yerleri ile gelmekte olan yangın arasına set çekilebilir ya da oralar kontrollü yakılabilir.

20
2
yanıtYanıtla
Aslhn erdun :

Evet sinirinden ağla, kaybedilen canlar için ağlama

3
17
yanıtYanıtla
ADANALI :

tek çözüm var onu da zaten herkes biliyor...

8
10
yanıtYanıtla
juzen sari:

Bir tek sorumlu var oda hükümettir niye diye soran olursa önlem alınması gerek kimin yaktığı sonra konuşulacak mesele mesele şuan müdahale yeteriz bu yetersizliği sorumlularını yargılamak kayyum atanmış kayyum benim sorunum değil diyor kayyum nedir görevi nedir

9
8
yanıtYanıtla
Hüseyin Peltek:

Niye yağmur yağdırilmiyor. Geçen abudabi sıcakların yükselmesinin dolayı drone yardımıyla yağmur yagdirildi.

3
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title