Haberler

Milan'dan şaşırtan UEFA hamlesi: Bizi men edin

Güncelleme:

İtanya devi AC Milan, yapılan transfer harcamaları yüzünden kulübe yaptırım uygulanması yerine doğrudan UEFA Avrupa Liginden men edilmek için UEFA'ya başvuru yaptı.

UEFA ile yaptığı FFP anlaşmasını ihlal eden ve ağır yaptırımlar ile karşı karşıya kalan AC Milan, daha sert cezaların önüne geçmek ve ekonomisini toparlamak için bir sezon daha kazanmak adına UEFA'ya bu konuda bir başvuru yaptı.

HARCAMALARI KISMAYIP AVRUPA'DAN MEN İSTEDİLER

UEFA'nın "Kulüpler üç yıl içerisinde maksimum 30 milyon euro zarar edebilir" kuralını bozarak 3 yıl içerisinde yaklaşık 187 milyon euroluk transfer harcaması yapan AC Milan'da kulüp müdürü Ivan Gazidis (Arsenal'in eski kulüp müdürü), İsviçre'de UEFA ile yaptıkları görüşmede bu sezon kendilerine herhangi bir transfer kısıtlaması yaptırımı uygulanmamasını, bunun yerine UEFA'dan men edilmesini talep etti ve bu talep sırasında da AC Milan'ın bir yıl içerisinde alacağı tüm önlemleri 52 sayfalık rapor halinde yetkililer ile paylaştı.

Milan'dan şaşırtan

MILAN GİTMEZSE TORINO GİDECEK

AC Milan'ın başvurusunu değerlendirmeye alan UEFA, kısa bir süre içerisinde bu talebe cevap verecek ve UEFA'nın vereceği bu karar diğer kulüpler açısından da emsal olarak gösterilecek. İtalya Serie A'da 2018-2019 sezonunu 7. sırada bitiren Torino, AC Milan'ın UEFA'dan men edilmesi durumunda önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

KULÜP ÇIKMAZA GİRDİ

Nisan 2017'de Silvio Berlusconi tarafından Çinli bir konsorsiyum olan Sino-Europe Investment Management Changxing'e satılan Milan, finansal krizi aşabilmiş değil. Kulübü 30 yıldan aşkın süre elinde bulunduran Berlusconi, kırmızı-siyahlıların yüzde 99,3'ünü Çinli konsorsiyuma devrederek Milan'a 740 milyon Euro kazandırmasını öngörmüştü. Ancak işler istedikleri gibi gitmedi ve kulüp büyük bir çıkmaza sürüklendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

RTÜK:

Ne bu ortaokul bitirme imtahanimi bu yok önceden soru verirdin vermedin. Sorunlar aynı vereceğiniz cevaplar size ait milleti salakmi zannediyorsunuz. Konuyu bu platforma çekip de

5
5
yanıtYanıtla
Tyuf:

Binali olsaydi sorulari alan ortaligi yikardiniz hadl abim hadi herseyi basite almayi birakin hirsizlar

yanıt0
yanıt0
Gıant:

Hep diyorum, dilimde tüy bitti. Bunlar ezikliğin, çaresizliğin ve yenilmişliğin apaçık göstergesi. Bunlar son çırpınışlar. Kendileri de biliyor. Artık oyun bitti. GAME OVER!!!

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title