Haberler

Mesut Özil'den Doğu Türkistan tepkisi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil, Doğu Türkistan'da yaşananlara ve Müslüman ülkelerde medyanın yaşanan olaylara sessiz kalmasına tepki gösterdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil, Doğu Türkistan ile ilgili açıklama yaptı.

Mesut Özil'in paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde;

"Ey Doğu Türkistan. Ümmetin kanayan yarası. Eziyetlere direnen Mücahid ve Mücahideler topluluğu. Zorla İslam'dan uzaklaştırmaya çalışanlara karşı tek başına mücadele veren şanlı mü'minler. Kuran'lar yakılıyor. Camiler kapatılıyor. Medreseler yasaklanıyor. Din alimleri birer birer öldürülüyor. Erkek kardeşler zorla kamplara sokuluyor. Onların yerine Çinli erkekler ailelerine yerleştiriliyor. Tüm bunlara rağmen. Ümmeti Muhammed suskun. Sesi çıkmıyor. Müslümanlar sahiplenmiyor. Bilmezler mi ki, Zulme Rıza Zulümdür. Hz. Ali ne güzel demiş: 'Zulme engel olamıyorsanız, Onu herkese duyurun!' Batı medyası ve devletlerinde dahi bu olaylar haftalardır, aylardır gündemde iken Müslüman ülkeler ve medyaları nerede? Bilmezler mi ki, zulmün olduğu yerde tarafsızlık, namussuzluktur. Bilmezler mi ki, yıllar sonra oradaki kardeşlerimizin bu acı günlere dair hatırlayacakları zalimlerin işkenceleri değil, biz Müslüman kardeşlerin sessizliği olacaktır. Ya Rabbi, Doğu Türkistan'daki kardeşlerimize yardım eyle. Şüphesiz ki, Allah; Tuzak kuranların en hayırlısıdır..."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Doğu Türkistan Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (35)

türkçü:

helal olsun sana helal

52
1
yanıtYanıtla
MEHMET GÜLOĞLU:

ALLAH RAZI OLSUN, ADAMSIN ÖZİL. . . .

50
1
yanıtYanıtla
Sonbahar:

Allah senden razı olsun!

46
1
yanıtYanıtla
UNi BJK:

AMA BIZIM UEFA KUPAMIZ VAR LOO

5
33
yanıtYanıtla
GALA1905:

Bizimde wolverhamptonumuz var looooo.

yanıt2
yanıt2
Harbi:

Ne UEFA lan Doğu Türkistan ölüyo

yanıt28
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

HARBİ ;YAZAN GARDAŞIM ADAM HİCİV YAPMIŞ .

yanıt0
yanıt0
Helall:

Helalin var Mesutum.

26
0
yanıtYanıtla
Sahin:

Allah razı olsun

25
0
yanıtYanıtla
smmm:

Güzel söylemişsin Mesut kardeşim. Uyuyanları uyandırmak için bir tane uyanık yeter.

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title