Haberler

    Sivasspor'dan Emre Kılınç ve Mert Hakan için G.Saray açıklaması

    Güncelleme:

    Lider Demir Grup Sivasspor'un en dikkat çeken isimleri olan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın transferi için resmi açıklama geldi. Sivasspor idarecileri, Emre Kılınç ve Mert Hakan için 4-5 milyon Euro'luk teklifler dışında bir teklifi kabul etmeyecek.

    Bu sezon Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Demir Grup Sivasspor'un parlayan yıldızları Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, başta Galatasaray olmak üzere birçok kulübün dikkatini çekti.

    Edinilen bilgiye göre Sivasspor, iki futbolcusu için istediği bonservis ücretini belirledi.

    Demir Grup Sivasspor yöneticileri, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için 4-5 milyon Euro'luk teklifler dışında bir teklifi kabul etmeyeceklerini söyledi.

    Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş'ta ilgileniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Mert Hakan Yandaş Galatasaray Emre Kılınç Sivasspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (21)

    musty:

    BİZ İSTEDİK Mİ 5 MİLYON EURO FENER İSTESİN 2 MİLYON EUROYA VERİRLER. BAŞKANLARI FENERLİ ZATEN.

    24
    8
    yanıtYanıtla
    Gossarlı:

    Fenerli değil fenerbahçe kongre üyesi

    yanıt4
    yanıt1
    Gossarlı:

    Fenerli değil fenerbahçe kongre üyesi

    yanıt7
    yanıt1
    FIRTINA 61:

    Habere bak! Beşiktaş nasıl ilgileniyor muş? Başkan Çebi söyledi ''''TFF bize transfer yasağı getirdi'''' diye. Nasıl alacaklarmış bu oyucuları?Ayrıca Sivasspor şampiyon olmak istemiyor mu? Bu adamları şampiyonluk için yarıştığı rakiplerine verirse nasıl şampiyon olacak?

    19
    0
    yanıtYanıtla
    EMOXX:

    Lig kalitesi için bence takımlarında kalmalılar, 3 büyüklere gttikleri zaman verim vermiyorlar diğer takımlarda düşüyor. örnek deniz türüç emre akbaba vs. o yuzden bence en iyi performans verdikleri takımda devam etmeleri gerekiyor. . .

    18
    0
    yanıtYanıtla
    mert:

    Emre akbaba mükemmel oynuyordu sakatlanmadan önce!!!

    yanıt8
    yanıt1
    MENEJER:

    İŞTE BİZİM TÜRK TAKIMLARINDAKİ ZİHNİYET BU 2 TANE TÜRK OYUNCU İYİ OYNAMAYA BAŞLADI MI HEMEN 4-5 MİLYON EURO O PARAYLA AVRUPADA HARİKA FUTBOLCULAR ALIRSIN SONRA TÜRK FUTBOLCULAR NEDEN PAHALI.

    11
    5
    yanıtYanıtla
    MUSTY:

    AVRUPADA 4-5 E TOPÇUMU VAR KARDEŞ ADAMLAR 10 DAN AÇIYORLAR KAPIYI

    yanıt5
    yanıt2
    TAŞ YERİNDE AĞIRDIR.:

    TAKIMINIZDA KALIN GİDERSENİZ HARCANIRSINIZ TAŞ YERİNDE AĞIRDIR.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    YASİN BOĞAZKESEN:

    ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIMI BIRAKIP GİDEN BİR TOPCU KENDİNİ UÇURUMDAN BOŞLUĞA ATMIŞ DEMEKTİR. ÖRNEKLERİ VAR ROBİNHO , DOUGLES NERDELER?

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title