Haberler
Güncelleme:

Memur-Sen'den müjde: Ocakta tüm kamu çalışanlarının maaşlarına düzeltme yapılacak

3600 ek gösterge konusunda önemli açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, asgari ücret belli olduktan sonra komisyonun toplanacağını söyledi. Ocakta tüm kamu çalışanlarının maaşlarına düzeltme yapılacağını da aktaran Yalçın, "Ocak ayında memur maaşlarına yansıyacak şekilde ek protokolle alım gücünü yükseltme konusunda mutabık kaldık" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Asgari ücret imam maaşı kadar olsun. Hak' da razı olsun Kul' da razı olsun.

52
19
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

Ağzına yüreğine sağlık kardeşim, olayın özeti tamda budur...

yanıt1
yanıt2
çokomelli :

Bu adamın dediği hiçbir şeye inanmam. Öğretmenleri temsil ediyorum diyor. Memur zam pazarlığına girerken yüzde yirmilerden, maaşta iyileştirmelerden bahseder. İçeri girer ve yüzde 4'e tav olup çıkar. Ve bunu büyük bir başarıymış gibi havasını da atar. Ama şunu bilmiyor ki taşeron işçilere yapılan yüzde 27 zam ve asgari ücrete yapılacak olan yüzde 30 civarı zam ile 20 yıllık eğitim mezunu öğretmen maaşları neredeyse eşitlenecek. Öğretmenler, mesleği bırakıp asgari ücrete mi çalışalım diyor..

32
6
yanıtYanıtla
çokomelli :

Okuldaki ilkokul mezunu olup da kadroya geçirilen temizlikçi, öğretmenlerden de okulun müdüründen de fazla maaş alıyor sayın sendikayı yöneten kişi... Bunca sene okuyup, onca zahmeti çekip ve sınavları başaran bir öğretmen; stres altında bu mesleği yapmak yerine eline süpürgeyi alıp kafa rahat şekilde çalışmak istiyor neredeyse. Küçümsemek asla haddime değil. Evet o abimiz de fazla maaş alsın ama zamlar da adaletli olsun.

yanıt22
yanıt5
soner keskin:

EYT mağdurların sorunu da seçimlerden önce ,ikinci bir mağduriyet yaratmadan eksiksiz çözülmeli.

21
5
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Paraları karşılıksız basıp maaşları yukseltir 1 ay sonra gene cöp olur

20
2
yanıtYanıtla
Kobra Murat :

Bence erkenden sevinmeyin, verilen zam dolar yukselince anlamsiz olabilir

4
3
yanıtYanıtla
Fatih Tosun:

Herkese zam yapılıyorda biz y.hizmetlilere gelendemi devletin bütçesi bitiyor o zaman bizlere de görevde sınavsız yükseltin bizlerde faydalansın biz bir avuç çalışmanız.

3
3
yanıtYanıtla
özgün özen :

evet kesinlikle bir düzeltme ek zam gerekiyordu sevindirici bi haber birde 3600 tahsile göre yapılırsa süper olacak yogun zamlar karşısında bir nefes alma fırsatımız olur.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title