Haberler

Mehmet Topal'dan 20 milyon TL'lik büyük fedakarlık!

Güncelleme:

2012 yılında 4,5 milyon euro karşılığında Valencia'dan transfer edilen Mehmet Topal'ın dün Fenerbahçe ile bağı koptu. Yapılan resmi açıklama sonrasında tecrübeli oyuncuyla yolların ayrıldığı açıklandı. Topal'ın takımdan ayrılırken büyük bir fedakarlık yaptığı ve yaklaşık 20 milyon TL alacağını bıraktığı belirtildi.

Bir dönem sona erdi. 7 yıl boyunca Sarı-Lacivertli formayı terleten 33 yaşındaki ön libero Mehmet Topal, yeni maceralara yöneldi. İki taraftan da resmi açıklama geldi. F. Bahçe'den, "Kulübümüze 2012 yılından beri hizmet etmekte olan, önemli başarılarımızda katkısı bulunan ve kaptanlarımızdan Mehmet Topal ile yollarımız, karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştır. Kararın, hem Fenerbahçemize hem Mehmet Topal'a hayırlı olmasını dileriz. Hayatında başarılar dileriz" bildirimi yapıldı.

CESARETLİ KARAR ALDIM

Akşam'da yer alan habere göre; Topal, ekonomik olarak sıkıntılı süreçten geçen kulübüne de vefasını gösterdi, yaklaşık 20 milyon TL alacağından vazgeçti. Topal, "Amacım; asırlık çınarın başarılarına katkı sağlamaktı. Terimin son damlasına kadar çalıştım. Özellikle bu sezon yaşanan yorucu olaylar nedeniyle, ne kulübüme, ne de bana daha fazla zarar gelmemesi için, çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir karar aldım. 19-20 sezonuna ait alacaklarımı bırakarak, ortak kararla uzlaşma yapıldı" dedi.

SON MAÇTA FİLM KOPTU!

Mehmet Topal, F.Bahçe'nin, Kadıköy'de sezonu kapattığı Antalya karşılaşmasında oldukça sert protestolarla karşılaşmıştı. Tecrübeli ön libero, taraftarların ıslıklarına ve yuhalamalarına tepkisiz kalamamış, oyundan çıkmak istemişti. Yedek kulübesine kadar gelen ve sahada kalmak istemediğini belirten 33 yaşındaki futbolcuya, Teknik Direktör Ersun Yanal destek verse de başarılı olamamıştı. Öteyandan adı Beşiktaş'la da anılan milli futbolcuya, TFF 1. Lig'den Karagümrük de talip oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Bahçe Spor Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (26)

Adınızı Yazın:

gs liyim ama bu adam her zaman saygıyı hakediyor

25
1
yanıtYanıtla
hayrettin:

vay be. mehmet topal gibi orta sınıf bi futbolcu bile 20 milyon TL gibi muazzam bi rakamlarla anılıyo. bu futbolda paranın geldiği noktayı göstermesi açısından güzel bi haber. zira Ülkemizde şu an da asgari ücret 2 bin tl. açlık sınırı aşağı yukarı 3 bin TL civarında. varın gerisini siz düşünün. şunu unutmayın ki. Futbol ülkemizde zenginlerin oynadığı fakirlerin seyrettiği bi spor türü. acı gerçekler her zaman doğruyu gösterir.

21
2
yanıtYanıtla
yolun açık olsun genç adam..:

Hukuken hakkı olanı, bırakıp gitmek. . Bu haberi özellikle Kamu ihalelerinde dalavere çeviren tipler okumalı. . Ama okusalar da gülüp geçerler. . 20 milyon için dönen akıl almaz oyunlar ve bu genç adamın davranışı. . Kaç ayakkabı kutusu doldurur. . Kaç danışman beslenir ? zor yetişir böyle adamlar. . Adamsın GENÇ ADAM. .

13
3
yanıtYanıtla
ksk:

Fatih terimde okusun. .

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

bence yazık etmiş zorla beni alın dememiş valenciyadan. adam niye bırakmış parasını? Kaç kişi 1 yıllık maaşını bırakıp iş yerinden ayrılır. . .

10
3
yanıtYanıtla
ANTİBİOTİK:

Bu adam gs de oynarken yurtdışına gitti orada oynadığı futbolla yıldızlaştı Aziz Yıldırım yönetimi fenere getirdi. Bir gs futbolcusu olarak fenere gelmeye karar vermek her yiğidin harcı değil , ve bu adam yıllarca gerçekten profesyonelce bu takım için ter döktü ( şike sürecide dahil ) ben bu gibi futbolculara saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. ( vefa sadece bir semt adı değil bu ülkede ).

7
5
yanıtYanıtla
fenerli:

şike süreci ne zorunuzamı gidiyor 2011 ss sampiyon olduk

yanıt1
yanıt2
ANTİBİOTİK:

Rakibinizin ayaklarından aşağı çekerek şampiyon oldunuz 6s liler şike sürecinde fetoşunuzla.

yanıt2
yanıt1
GAZİ:

Ne bırakacağım hepsini alırdım benden fakirler mi?

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALİ koç fenerbahçenin degerleriyle oynadı . Aziz yıldırıma yakınlığı bilinen ve kübün omurgası olan bazı yönetici ve futbolcuları gönderdi. FENERBAÇE şike yaptı diyen VOLKAN ballıyı Yonetime altı ALİ koç fenerbahçeyi Şİrket sandı

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title