Haberler

Markette Eşekli Protestoya 4 Bin 545 Lira Para Cezası

Güncelleme:

Niğde Valiliğinin, 'Poşete para vermemek için markete eşekle geldi' haberleri üzerine yaptığı incelemede, söz konusu kişinin market müdürü olduğu ortaya çıktı. Valilik, markete eşekle giden müdüre 4 bin 545 lira para cezası kesti.

Niğde'de markete eşekle gelerek alışveriş yapan ve aldığı ürünleri eşeğin üzerindeki heybeye dolduran vatandaşın marketin müdürü olduğu ortaya çıktı. Valilik, markete 4 bin 545 lira para cezası kesti.

Markette Eşekli Protestoya 4 Bin 545 Lira Para Cezası

HEM MARKET MÜDÜRÜ HEM DE POŞET FABRİKASININ ORTAĞI

Niğde'de bir markette ücretli poşeti protesto etmek için markete eşekle geldiği basında yer alan kişinin iş yeri müdürü H.G. olduğu tespit edildi. Ayrıca market sahibi H.Ö.'nün Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde plastik poşet üretimi yapan şirketin de ortağı olduğu iddia edildi.

Markette Eşekli Protestoya 4 Bin 545 Lira Para Cezası

4 BİN 545 TL PARA CEZASI

Valiliğin yaptığı incelemeler neticesinde gerçek ortaya çıkarken, markete 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'na istinaden 4 bin 545 lire idari para cezası uygulandığı öğrenildi. Market müdürü hakkında ise adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Niğde Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Canım türkiyemMobil-IOS:

Yaşa Valim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title