Haberler

    Balotelli'den Galatasaray'a yeşil ışık

    Güncelleme:

    İtalya Serie A takımlarından Brescia forması giyen ve sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mario Balotelli, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

    Galatasaray'da Radamel Falcao'nun ayrılma ihtimaline karşılık santrfor arayışında olan ve listesini oluşturmaya başlayan sarı-kırmızılı kurmaylar ilk hedef olarak Hulk ve Balotelli isimlerini belirlemişti. Hulk'la görüşmelerini sürdüren Galatasaray'a Mario Balotelli'den transfer mesajı geldi. Balotelli ve menajeri arasındaki görüşmelerde, Balotelli'nin Türkiye'de oynamak istediği ve Galatasaray'a sıcak baktığı öne sürüldü.

    BU SEZON 5 GOL ATTI

    Brescia forması giyen İtalyan golcünün takımında mutsuz olduğu ve bu nedenle Mino Raiola'nın yeni sezonda Balotelli'ye Avrupa'da başka bir kulüp aradığı iddia edildi. İtalyan basınındaki haberlere göre, Türkiye'den Galatasaray'ın bir seçenek olduğu ve hayatın normale dönmesi, liglerin yeniden başlamasıyla birlikte yeni sezona dair görüşme planları olduğu öne sürüldü. İtalyan golcü bu sezon Brescia formasıyla Serie A'da çıktığı 19 maçta 5 gol kaydetti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Mario Balotelli Galatasaray Türkiye Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    ASLAN PARÇASI:

    FALCAO NUN KİŞİLİĞİ İYİ, SAKATLIĞI GEÇERSE YETERLİ, BOLOTELLİ TAM ÇİRKEF

    4
    0
    yanıtYanıtla
    efe can:

    bende gelmesine kirmizi isik aciyorum

    1
    1
    yanıtYanıtla
    GALATASARAY:

    SEN KİMSİN LA DANA

    yanıt1
    yanıt3
    canan karatay:

    emekli bagkur aalmayın artık ozaman falcao en ıyıs

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title