Haberler

Manchester United'dan Taraftara Barcelona Desteği

Güncelleme:

Manchester United taraftarı, Barcelona deplasman maçının bilet fiyatlarına tepki gösterdi. İngiliz temsilcisi bu yüzden Barcelona ile oynanacak iç saha maçının bilet fiyatlarını yükseltirken, İspanya deplasmanına gidecek taraftarına da maddi destek sağlayacak.

Barcelona, 16 Nisan'daki Manchester United maçında deplasman biletlerini 102 Sterlin'den satışa çıkarınca tepki çekti. Manchester United, maça gidecek taraftarlarına 27 Sterlin destekte bulunacak.

Fanatik'ten yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona ile karşılaşacak Manchester United, 16 Nisan'da Nou Camp'ta oynanacak rövanş mücadelesi için misafir takım bilet fiyatının 102 Pound (729 TL) olmasına tepki gösterdi.

UNITED'TAN TARAFTARA DESTEK

İngiliz ekibi, kulüp tarihinin en pahalı Avrupa deplasmanı bilet fiyatı sebebiyle aynı rakamı, 10 Nisan'da Old Trafford'da oynanacak ilk karşılaşma için Barçalı taraftarlara da uyguladı. Buradan gelecek parayla, rövanşa gidecek yaklaşık 5 bin İngiliz taraftarına 27'şer Pound'luk (193 TL) katkı yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

JÜL SEZAR:

gun gelıcek fenerbahcem burda barcaya 4 atıcak.

5
7
yanıtYanıtla
ERTUYUZ:

ATMA LA. . . KARGALAR GÜLDÜ ŞİMDİ BAK. . .

yanıt0
yanıt0
galatasaraylı:

fenerbahçe önce şampiyonlar ligine katılsın sonra görürüz atarmı atamazmı fenerbahçe en son ne zaman şampiyonlar liginde guruplarda mücadele etti4 yıl önceydi herhalde yoksa 5 mi

yanıt1
yanıt0
galatasaraylı:

fenerbahçe önce şampiyonlar ligine katılsın sonra görürüz atarmı atamazmı fenerbahçe en son ne zaman şampiyonlar liginde guruplarda mücadele etti4 yıl önceydi herhalde yoksa 5 mi

yanıt0
yanıt0
gs li:

inşallah:)))

yanıt5
yanıt0
serdar:

lan şu anda süper ligde 3 büyüklerin içerdeki maçları daha pahalı 1000 liraya kadar satılıyor desene bizim 3 büyükler şampiyonlar liginde çeyrek final oynasa bilet fiyatlarını 5 bin liraya satarlar

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title