Haberler

Malkara Tso Meclis Toplantısı Yapıldı

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildiTSO toplantı salonunda Divan Başkanlığını Meclis Başkanı Cengiz Uysal’ın yaptığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Meclis Başkan Yardımcısı Aziz Orta, Katip Üye Erhan Keskin, Genel Sekreter...

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nın Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

TSO toplantı salonunda Divan Başkanlığını Meclis Başkanı Cengiz Uysal'ın yaptığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Meclis Başkan Yardımcısı Aziz Orta, Katip Üye Erhan Keskin, Genel Sekreter Sinan Beşer ve meclis üyeleri yer aldı.

Gündem maddeleri arasında yer alan 2017 yılı Temmuz ve Ağustos ayı gelir ve gider tetkiki hakkında Genel Sekreter Sinan Beşer tarafından bilgi aktarıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, OSB ile ilgili şu an için herhangi bir olumsuzluğun söz konusu olmadığını ifade etti.

Toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Keşan'da katılacağı Vergi Tescil Ödül Törenine, meclis üyeleri davet edildi.

Adaylığa ilişkin açıklamada bulunan Meclis Başkanı Cengiz Uysal, "Hakkınızı helal edin, seçimde aday olmayacağım. Sebebi de, arkamızdan gelen gençlere, sanayicilere önünü açabilmektir. Düşüncem bu. Ancak buradan açıkça söylüyorum. Biz 9. gruptayız, 9. gruptan her kim aday çıkarsa çıksın ben aday olmayacağım. Eğer olmaz da aday çıkmaz ise, onu da boş bırakmayız ismimizi yazdırırız temsil ederiz. Ama bir tane aday çıksın ben aday çıkmayacağım. Ama grubumu boş bırakmak da Malkara'da yaşayan bir iş adamı olarak da kendime yakıştıramam. Ne kadar fazla aday çıkarsa o kadar kalite yükselir. İnşallah bütün gruplardan aday çıkar. Ne kadar kavgasız gürültüsüz rekabet edersek, o kadar kalite artar. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Erhan Keskin Cengiz Uysal Malkara Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title