Haberler

Malaga, Trabzonspor'un Genç Kalecisi Uğurcan Çakır'ı Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı kalması ve Esteban Alvarado'nun ayrılması sonrası kaleye geçen Uğurcan Çakır, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi. İspanya 2. Lig ekiplerinden Malaga'nın Bordo-Mavililer'in alt yapısından yetişen 21 yaşındaki file bekçisini yakın takibe alıp, scoutlarını Trabzonspor'un maçlarına gönderdiği ortaya çıktı.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

A Milli Takım'ın yeni hocası Şenol Güneş tarafından Arnavutluk ve Moldova maçları için Ay-Yıldızlılar'ın aday kadrosuna davet edilen Uğurcan, bu sezon Süper Ligde 12 karşılaşmaya çıkarken, 4 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Genç eldiven son Erzurum mücadelesinde yaptığı 7 kurtarışla alınan üç puanın mimarlarından biri olmuştu.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğurcan ÇAKIR Trabzonspor İspanya Malaga Haberler

500

Yorumlar (2)

Kağan Soydan:

Bu gençlerle alakalı.transfer haberlerinin abartılı olarak, basında yer alması doğru değil. Gençler şimariyor.sonra .Kendini geliştirmiyor...Ve hep aynı son PTT den çıkmaya uğraşan takımlarda buluyor kendini

4
0
yanıtYanıtla
Objektif:

Güzel bir paraya satılabilir bence. Çünkü ardından gelen daha genç ve bana göre daha yetenekli Arda Karabulut var. Kalecilik biraz profesyonel olmayı gerektirir fakat yetenekli kaleci de zamanla o ergenliğe ulaşır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title