Haberler

Mahkeme sonrası şarkıcı Berkay'dan ilk açıklama

Güncelleme:

Ekim 2018 Emirgan'daki bir gece klübünde Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in "Beni taciz etti" iddasının ardından başlayan şarkıcı Berkay ve Arda Turan davasının ikinci duruşması bugün görüldü. Berkay, mahkeme çıkışı konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Şarkıcı Berkay, dava sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı. Berkay'ın yanında avukatı Ayşegül Mermer de vardı.

11 EYLÜL 2019'A ERTELENDİ

41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Berkay katıldı. Arda Turan'ın avukatının hazır bulunduğu duruşmada tanıklar dinledi. Mahkeme davayı 11 Eylül 2019'a erteledi.

"DAVAMIN ARKASINDAYIM"

Şarkıcı Berkay, "Amacımız zaten bu olayı ispatlamaktı. Bizim şahidimiz de bunu söyledi. Bir diyalog olduğunu gördüğünü söyledi.Ama karşı taraf bunu reddediyordu. Zaten açık bu dava okuyabilirler. Önemli olan buydu başka bir şey söylemeye gerek yok. Yaptıkları şeyden özür dileyecek. Ben davamın sonuna kadar arkasındayım." açıklamasında bulundu.

Mahkeme sonrası şarkıcı Berkay'dan ilk açıklama

"ÖRTÜŞEN İFADE VERDİ"

Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer de davayla ilgili, "Zaten bu tanık bizim tanığımız değil, resmi tanıktı. Mahkeme olay gecesi o masada olan herkesin bilgisine başvurdu. Ve en önemli tanık biraz önce mahkemede dinlendi olayla ilgili ve örtüşen ifadelerde bulundu. 11 Eylül'de karar verilecek" açıklamasını yaptı.

Mahkeme sonrası şarkıcı Berkay'dan ilk açıklama

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (12)

SALAH:

bu ülkede adalet yok gerçekten otelde silahla ateş eden taciz eden tehdit eden darp yapan adam serbest akpliler koruyor savcı hakim kalmadı akpli olmayanlar atıldı fetöcüler atılsın ama fetöyle alakasızlarda susturuluyor sadece akpli olmadıklarından sahte diploma olayı ortada bir savcı yokmu bu ülkede kanunları en tepedekiler tanımıyorken adalet nerede

17
9
yanıtYanıtla
xxx:

Arda niye hala serbest?

15
11
yanıtYanıtla
MARY SAN SEBASTIAN:

hak yerini ne olur bulsun ardada vatandas gıbı yargılansın ne oluuuurrrrrrrrrrrrr

12
8
yanıtYanıtla
xx:

aynen

yanıt1
yanıt1
Kezzabın azabı rezzab:

Bir tarafın burun kırması haksızlık oldu. İki tarafında burnunun kırılması lazımdı.

8
6
yanıtYanıtla
Tayfun Akalın:

İkisini de sevmem, takip etmem ki iyi bir GS''lı olarak ama Berkay davasında haklı gibi görünüyor. Sembolik de olsa hakkını araması güzel bir şey. . .

8
4
yanıtYanıtla
hakan:

ülkde adaleete gelde güven biri silahla hastane basıyo biri cinsel organını milyonlarca çoluk çocuk gnce gösteriyo ellerini kollarını sallayarak geziyolar yazık

1
0
yanıtYanıtla
bzztt:

bu berkaya az bile yaptı arda sıfata bak abi ya bi ortama girdimi ortamdakiler tribe girer bunla aynı ortam paylaşılmaz

0
1
yanıtYanıtla
İYslyan aygırı:

SEn canerin karıyla odadan cıkarken adalet nerdeydi

0
1
yanıtYanıtla
ali:

bize ne ardadan berkaydan kırk yıl görmesek aklımıza gelecek birileri değil inşallah ceza alırlar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title