Haberler

Magazin Gündemini Sarsan İddia: Emina Jahovic, Saadettin Saran'dan 4 Aylık Hamile

Güncelleme:

Şarkıcı Emina Jahoviv'in, bir süredir aşk yaşadığı Saadettin Saran'dan 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan boşandıktan kısa bir süre sonra iş adamı Saadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic'in 4 aylık hamile olduğu iddia edildi.

SAADETTİN'DEN 4 AYLIK HAMİLE

Mustafa Sandal'la Haziran 2018'de biten 10 yıllık evliliğinden iki oğlu olan şarkıcının, Saadettin Saran'dan dört aylık hamile olduğu iddia edildi.

Magazin Gündemini Sarsan İddia: Emina Jahovic, Saadettin Saran'dan 4 Aylık Hamile

İDDİALARI YALANLADI

Sırp şarkıcı Emina Jahovic ise bu iddia karşısında "Hamile değilim ama yeni şarkımın hazırlığındayım" mesajı paylaşmakla yetindi.

Magazin Gündemini Sarsan İddia: Emina Jahovic, Saadettin Saran'dan 4 Aylık Hamile

"EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

Mustafa Sandal'dan boşandıktan sonra kendisinden 18 yaş büyük Saadettin Saran'la aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic, bir dergiye verdiği röportajda tekrar evlenmeyi düşünmediğini söylemişti.

Magazin Gündemini Sarsan İddia: Emina Jahovic, Saadettin Saran'dan 4 Aylık Hamile

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saadettin Saran Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (26)

COK UNLU BIRI:

HAMILE OL NE VAR BUNDA SEVINDIM COK.EVLENMESENDE COCUGUN OLSUN SIZE COCUK COK YAKISIR VE MUTLU OLURSUNUZ

0
39
yanıtYanıtla
müberra:

bu adamda kalan malları topluyo artıkçımı ne

22
3
yanıtYanıtla
Merve:

Bunu kadın nickli birinin demesi ne acı

yanıt0
yanıt0
Eymen kurt:

Zamanında musti Emina için hergün havyar yiyorum öteki kadınlariçin bulgur pilavı deyip diğer kadınları aşalıyordu musti hakediyor bunları kusura bakmayın

21
1
yanıtYanıtla
adsız:

mustiden boşandıysa kimseyi bağlamaz ne yaptığı bekar kadın. Hani bekar erkeğe herşeyi hak kılıyorsunuz ya o zaman bu kadına da ağzınızı açıp eleştirmeye hakkınız yok

12
10
yanıtYanıtla
......:

Aşağlık yaratıklar, hayvanlar bile her önüne gelenle yapmıyor o işi.

18
2
yanıtYanıtla
Emine:

Biraz bekleseydiniz çocuk aşkı öldürür

13
4
yanıtYanıtla
Adınızıyazın:

Kadın mustiden aldığı para yetmiyordur hazır zengin birisini bulmuşken neden çocuk yapıp paraya konmasın Aşk gelip geçici para ömür boyu kalıcı kaçırmadan kalmış uyanık ?

yanıt7
yanıt0
kahraman kedi:

bu adamın depresyona girmemesi için bu karının estetiksiz hallerini görmemesi lazım. . burnunu görse adam ömrü billah depresyondan çıkamaz. . . estetik sen nelere kadirsin

15
0
yanıtYanıtla
Öyle biri:

Normal vatandaş bunu yapsa kötü kadın oluyor ama onlar yapınca unlu. Yemişim ben boyle adaleti.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title