Haberler

Lyon, Kasımpaşalı Trezeguet'i Gözüne Kestirdi

Güncelleme:

O. Lyon, Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız oyuncusu Trezeguet'i gündemine aldı. Fransız basını, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transferin biteceğini öne sürdü.

Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız futbolcusu Trezeguet, devre arasında uzun bir süre Galatasaray'ın gündemini meşgul etmiş ancak yıldız futbolcunun transferi gerçekleşmemişti. Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football ise bugün 24 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya attı.

Derginin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Memphis Depay, Bertrand Traore ve Maxwel Cornet'nin ayrılma ihtimaline karşılık gelecek yaz kadrosunu bir kanat oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Olimpik Lyon, gündemine Kasımpaşa'nın yıldız ismini aldı.

Lyon, Kasımpaşalı Trezeguet'i Gözüne Kestirdi

İLK SIRADA LUKEBAKİO

Haberde transferdeki ilk hedefini Watford'un Fortuna Düsseldorf'ta kiralık olarak forma giyen oyuncusu Dodi Lukebakio olarak belirleyen Lyon'un listesindeki ikinci isminse Trezeguet olduğu kaydedildi.

10 GOL 9 ASİST İLE OYNUYOR

Lyon'un geçtiğimiz yaz da oyuncuyla ilgilendiğini hatırlatan dergi, bu sezon 10 gol ve 9 asist kaydeden Mısırlının 7 milyon euro karşılığında Fransa'nın yolunu tutabileceğini yazdı. Trezeguet'nin kulübüyle 2021 yazına dek kontratı bulunuyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa Futbol Lyon Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

galatasaraylı:

biz isteyince 10m eurodan baslıyo elin gevuruna baslatsana 10m den

7
2
yanıtYanıtla
GS''li birisi:

olur mu kardeşim bunlar avrupada başarı gösteriyor diye çekemeyip tek düşman olarak GS''yi görüyorlar. elin gavuru dediğine de düşmanımın düşmanı gözüyle bakıyor. bu yüzden bedavaya bile verirse şaşırma.

yanıt2
yanıt3
1905:

GALATASARAY OLUNCA KAPIYI 15 MİLYONDAN AÇIYORLARDI

4
2
yanıtYanıtla
GS''Lİ BİRİSİ DAHA:

7M FRANSIZ BASININ SPEKÜLASYONU BEYLER KASIMPAŞA AKLI VARSA 15 TEN AŞAĞI BIRAKMAZ BU ADAMI GÜZEL TOPÇU

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title