Haberler

Loris Karius Geleceği Hakkında Konuştu: Burada Devam Edeceğimi Düşünüyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan Karius, "Beşiktaş'ta gelecek sene de devam edeceğimi düşünüyorum." dedi.

Süper Ligin 33. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlı takımın Alman kalecisi Loris Karius, beIN Sports'a maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Karius, "İlk yarı oyunda değildik, bunu kabul etmemiz lazım. İlk yarının son 10 dakikasında toparlandık. Trabzonspor işimizi zorlaştırdı. İkinci yarı toparlandık, golü bulduk ama arkasından hemen golü yedik. Sonuç olarak kaybettik." dedi.

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM"

Alman kaleci, "Bu bir takım oyunu. Hayal kırıklığı yaşıyorum. Belki bir kurtarış daha yapsaydım, buradan 1 puan alabilirdim. Bir maç daha kaldı. Sonra tatil ve sezon hazırlıkları için geri döneceğiz. Beşiktaş'ta gelecek sene de devam edeceğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

gazapizm:

allah için devam etmesin gol yemediği maç yok adamın

3
2
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Böyle biişi olamaz lanet olsun mis gibi takım ne hale geldi millet kötüden iyiye gider biz iyiyken kötüye gidiyoruz

3
0
yanıtYanıtla
hayatın gerçekleri:

Şenol Güneşin eseri, yıldız parlatıyor dediler, oğuzhan, gökhan töre yıldızdı artık kimse yüzüne bakmıyor, derbi kralı dediler aldığı derbi yok, kalecilikten geliyor dediler takımın gol yemediği maç yok, Kısaca iyi ki federasyon var yoksa ne yıldırım demirörenden ne de şenol güneşten kurtula bilirdi bu takım. . .

yanıt3
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title