Haberler

Liverpool'dan 80 milyon poundluk rekor forma anlaşması

Güncelleme:

İngiltere Premier lig'de lider olan Liverpool, Nike ile 80 milyon pounda yaptığı yeni forma sponsorluğu anlaşması ile Ada'da bu konuda da ilk sıraya yerleşti. Liverpool'un ardından 75 milyon pound ile Manchester United geliyor.

İngiltere'de zirvede Liverpool fırtınası eserken Kırmızılar, tarihi bir anlaşmaya da imza attı.

Forma sponsorluğu için Nike firması ile tam 80 milyon poundluk (567 milyon TL) bir anlaşma yapan Liverpool, yılda 75 milyon pound kazanan Manchester United'ı geçerek bu alanda Ada'da lider oldu.

Ancak Liverpool'un başı bu kez eski sponsorları ile derde girdi. New Balance firması, bu sezon bitecek olan sözleşmeyi 1 yıl daha uzatma hakları olduğunu iddia ederek bu sezon ödemeleri gereken 45 milyon poundu tazminat olarak talep etti.

İşte forma sponsorlukların en çok kazanan kulüpler;

Barcelona / Nike: 100 milyon pound

Real Madrid / Adidas: 98 milyon pound

Liverpool / Nike: 80 milyon pound

Manchester United / Adidas: 75 milyon pound

Manchester City / Puma: 65 milyon pound

Arsenal / Adias: 60 milyon pound

Chelsea / Nike: 60 milyon pound

Juventus / Adidas: 46 milyon pound

Bayern Münih / Adidas: 42 milyon pound

Tottenham / Nike: 30 milyon pound

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Liverpool Nike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

ligte kalite olmayınca sponsor bulamazsın haliyle

9
0
yanıtYanıtla
gelecekten gelen:

sonra türk takımı neden şampiyonlar liginde şampiyon olamıyor

5
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bizim aptallar 82 milyondan 3 aydir dileniyor daha bir arpa boyu yol alamadi. Sonra 30 milyon taraftarimiz var derler. Sirf hakaret küfür icin taraftarlik yapan zügürtler.

2
1
yanıtYanıtla
TS:

La Türk Takimlari mac satmadan birbirine satasmadan ugrasiyor avrupada kimse takmiyor bizi bunu böyle bilin. ne Milli Takim nede türk Takimlarin bir varligini göremiyoruz ne yazikki buna Trabzonsporumda dahil.

2
0
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

AVERAJ TAKIMLARINI NAPSIN ADAMLAR

1
0
yanıtYanıtla
hasan baş:

İYİ BİR FUTBOLCUYSAN TÜRKİYEDE İŞİN YOK O KADAR KALİTELİ TOPÇU GELDİ KÖTÜ ZİHNİYETLERİ YÜZÜNDEN HARCADILAR BU ÜLKEDE FUTBOL BU ZİHNİYETLE GELİŞMEZ ADAMLAR 20 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARLA SHOW YAPIYOR BİZİMKİLER HALA İKİ PAS YAPACAKTA İZLİCEZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title