Haberler

Lille, Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'un kapısını bir kez daha çalacak

Güncelleme:

Fransız ekibi Lille, Nicolas Pepe'yi 80 milyon euroya satması halinde Yusuf Yazıcı için 20 milyon euroluk yeni bir teklifte bulunacak.

Milli futbolcu Zeki Çelik'i kadrosunda barındıran Fransız Kulübü Lille, Yusuf Yazıcı sevdasından vazgeçmiyor. Son olarak Başkan Ahmet Ağaoğlu'na milli oyuncu için 15 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay teklif eden Lille kurmaylarına Trabzonsporlu yetkililer, "20 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay isteriz" demişti.

PEPE'NİN GİDİŞİ BEKLENİYOR

Lille, oyuncusu Nicolas Pepe'ye Napoli ve Manchester United'ın 80 milyon euroluk teklifte bulunması üzerine Yusuf Yazıcı transferini yeniden gündemine aldı. Pepe bu iki takımdan birine satıldığı gün Fransız Kulübü, Trabzonspor'un istediği 20 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklifiyle Karadeniz ekibinin kapısını çalacak.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Yusuf Yazıcı Trabzonspor Pepe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

kartal:

Elif elmas ligde yattığı yerden 16 milyon euro ediyorsa yusuf yazıcı 50 etmeli halan daha inanmıyorum elif elmas transferine. Var bu işte usulsüzlük böyle bir şey var mı adam doğru düzgün 3 tane golü yada asisti yok neymiş gençmiş futbolda böyle bir gerçek yok inşallah çıkar yakında kokusu fener de napolide iyi bir ceza alır FİFA bu hususu iyice araştırmalı. . .

19
17
yanıtYanıtla
dp:

Sizin gibiler olduğu sürece fener hep daha büyüyecek. Cenk tosuna 22 milyonun verilip 2 yıldır yedek kalması da usulsüz o zaman. Anca işinize geldiği gibisiniz. Diagne 13 milyon euro mu bu da usulsüz. beşiktaşlıysan başkanına ağla transfer diye

yanıt15
yanıt10
EAGLE:

Bir Beşiktaşlı olarak Ali Koçu sevmeme ve fenerbahçenin bu sene başarılı olmasını istememe rağmen kartalın söylediği doğru. Cenk transfer olduğunda Ş. Liginin o sezon en formda üç oyuncusundan biriydi. Elif ne yapmış ki 16 milyon etsin. Ertuğrulun 1 milyona köy takımına satıldığına inananlar Elifie de inanır elbet. Çok değil biraz objektif olsanız yeter be kardeş

yanıt2
yanıt2
karga:

yok daha neler

yanıt0
yanıt1
mechull:

şu an everton da yokları oynayan CENK e EVERTON nasıl 22. milyon verdiyse Eljife de NAPOLİ 16 vermiştir . . . kimsenin zoruna gitmemeli bence

yanıt2
yanıt1
mechull:

ayrıca usulsüzlük arıyorsanız beşiktaşın Trabzonsporda 4 yılda SADECE 3 dk süre alan Mertcan ÇAM ''a 885 bin dolar vererek transfer etmesine bakın derim :)))) takmışsınız bir eljife

yanıt3
yanıt1
Brütüs:

Elif ne yaptı da, 16 milyon avro etti çok ilginç. Bütçe ile orantılı, sezonun en kötü takımıydı fb. Başkan çok büyük bir iş yapmış. Türk topçusu 10 milyon avro dan fazla etmez. Gerçekler can acıtır. Değersizleştirme yok. Gerçekler var.

9
4
yanıtYanıtla
bzztt:

lille maden buldu türkiyede çakallarr 20 ye alacak 40a satacaklar sanki bilmiyoruz

7
0
yanıtYanıtla
Nihat hariç:

Türk futbolcular yuttdışında bocalıyor. 5 milyon euro bile çok. Paranız çöpe gitmiş olur.

1
1
yanıtYanıtla
fatih gül:

yusuf yazici yeni forma lille

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title