Haberler

Galatasaray Cephesinden Abdullah Avcı'ya Yanıt!

Güncelleme:

Galatasaray Futbol A Takım Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Abdullah Avcı'nın, "Delikanlı adam devam eder." açıklamasına, "Bizim görmediğimiz şeyler oldu sanırım." diyerek cevap verdi.

Medipol Başakşehir mücadelesinin 79. dakikasında hakem Cüneyt Çakır tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktör Fatih Terim, maç sonu basın toplantısına katılamadı. Maç sonu sarı-kırmızılı takımda A Takım Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, değerlendirmelerde bulundu.

"TARİFİ OLMAYAN BİR MUTLULUK"

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda kupa almanın çok özel olduğunu belirten Şahin, "Türkiye ve Türk halkı için bu özel günde kupa almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zorlu bir sezon oldu bizim için. Zorlu bir süreçten geçtik. Bu sezonu iki kupa ile kapatmak inanın bizler için tarifi olmayan bir mutluluk. Buradan emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta sezon bitiyor. Yarış içinde bulunan diğer takımlara da teşekkür ediyoruz" dedi.

Galatasaray Cephesinden Abdullah Avcı'ya Yanıt!

ŞAHİN'DEN AVCI'YA CEVAP

Şahin, bir basın mensubu Abdullah Avcı'nın Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalarda ve soyunma odası koridorlarında yaşananlarla ilgili sorduğu soruya ise, "Bizim görmediğimiz şeyler oldu sanırım. Yorum yapmayacağım" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Levent Şahin Galatasaray Fatih Terim Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

trabzonsporlu:

yeni sezonda artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak göreceyiz o zaman adanalı conilerin boyunu onların yaptıklarını birileri bir kenara not etti onların bu son şampiyonlukları olacak ve oldu hasan şaş pisliyi fatih terim pisliyi bunlar futbolun istanbulda mafyalığına soyundular ama artık yeni sezonda her şey deyişecek onlarada büyük faturalar çıkacak onlar abdullah avcının eline su dökemezler onlar önce dam olsunlarda ondan sonra bu sektörde çalışsınlar onlardan hesplar sorulacak

18
23
yanıtYanıtla
xmen:

fenerbahcenın otobüsüne kursun sıkıldı unutmayalım

yanıt1
yanıt5
Ğ Ğ Ğ Ğ:

sayın ''ğ'' özürlü kardeşim , hesap soramazsın hadi işine !!!

yanıt4
yanıt6
gs:

ancak horon tepersin once git gasp edilen kupani kurtar

yanıt3
yanıt1
ADIN NE:

haksız şampiyonluklarla müzeyi doldur bakalım kimin hakkını ödeyeceksiniz öteki tarafta

12
26
yanıtYanıtla
ASLAN ÇAKAR...:

UZAYDA YAŞAYAN ADAM DÜNYAYA DÖN . . HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK

yanıt12
yanıt3
Loroz:

Tabiki Galatasaray şampiyon olacak , çünkü onun hakemcikleri var , hakemler olmasa Galatasaray bırakın şamyiyon olmayı , ligi 5. belki bitirirdi , eee ne olacak Türkiye''de böyle hakemlerle şampiyon oluyorsunuz elin oğlu şampiyonlar liginde basıp geçiyo, böyle Türk futbolu sürekli geriye gidiyor

13
18
yanıtYanıtla
22.Şampiyon Galatasaray:

hadi len ordan loroz mudur moloz mudur

yanıt6
yanıt4
KRALL:

He yav he, hakemlerle şampiyon olduk. Nasıl bir malsınız siz ya. Ne bu hazımsızlık. 2 kupayıda almış bir takım var karışınızda saygı duruşuna geçeceğinize hala laf söylüyorsunuz.

yanıt11
yanıt4
spondylus:

Ülkede şampiyonlar ligi gruplarına çıkabilen takım mı varda Galatasaray''a laf ediyorsun. Yatın kalkın dua edin, UEFA kupası ile Şampiyon Kulüpler kupasında yarı final oynadıkta, memleket başarı gördü. Üzülme ama, zamanı gelince şampiyonlar liginde de bir kupa alırız. Yeterki senin tek derdin o olsun.

yanıt3
yanıt3
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title