Haberler

Lazio, Yusuf Yazıcı'nın peşini bırakmıyor

Trabzonspor'dan Lille transfer olan Yusuf Yazıcı, Fransa'ya gideli 2 ay olmasına rağmen transfer için listeye eklendi. İtalyan temsilcisi Lazio, Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek için Lille'in kapısını çalacak.

Trabzonspor'da yaptığı çıkışla birçok Avrupa devinin transfer listesine girmesine karşın 16,5 milyon Euro karşılığında Lille'e giden Yusuf Yazıcı için Lazio inadından vazgeçmiyor.

LAZIO İNADINDAN VAZGEÇMİYOR

Lille'den önce Trabzonspor'la masaya oturmasına rağmen Milinkovic Savic'i satamadığı için Yusuf Yazıcı transferini gerçekleştiremeyen Lazio'nun yıldız futbolcuyu hala yakından takip ettiği belirtilirken, Arnavut Sportif Direktör Iglı Tare'nin yakın bir zaman içerisinde yeniden harekete geçeceği ifade edildi. Lig 1'de 4, Şampiyonlar Ligi'nde ise Ajax maçında görev alan 22 yaşındaki yıldız futbolcu henüz gol ve asist yapamazken, Yusuf'un Reims deplasmanında gördüğü kırmızı kart ise Christophe Galtier'i hayal kırıklığına uğratmıştı.

Akşam'ın haberine göre; Milinkovic Savic'i astronomik bir bonservis bedeli karşılığında Premier Lig'e göndermeyi planlayan Lazio'nun bu transferi gerçekleştirir gerçekleştirmez Yusuf Yazıcı için Lille'le masaya oturacağı ifade ediliyor.

Lazio, Yusuf Yazıcı'nın peşini bırakmıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Trabzonspor Lazio Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

AbdoMobil-IOS:

Bırakmaz tabi Laz olduğunu anlamıştır...

3
19
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Laf konuştu bal kabağı al altına bas..... ı

yanıt1
yanıt0
:

RUM

yanıt0
yanıt1
Dürbünlü:

Yusuf’un dünyada tek mutlu olacağı takım:Rizespor dur.

2
12
yanıtYanıtla
bLade:

Bence Lille bu teklifi kabul eder sanirim onlar icin hayal kirikligi oldu , bizim ligimiz cok cok geride malesef o yuzden avrupanin hizli ve guce dayali oyununa adapte olamiyorlar , Yusuf cok silik ve etkisiz kaliyor

3
5
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

Mesele yetenek degil dunyaya bakis acisi. . . Turkiye de malesef bu is cok zor Gencler icinBize has bize ait Kultur dunyaya ters her alanda. . . En basiti gurbet Eller muhabbeti. . . Ne Alaka LAN dunyan simdi global 3 saatte memleketime variyorum avrupa Dan. . .

3
0
yanıtYanıtla
HACIOSMANOĞLU:

Abdo başından talihsiz bir olay geçmiş galiba.topun lazların inşaatınamı kaçtı. hayırdır oğlum.

2
0
yanıtYanıtla
Koroglu:

Arda nasil basarili olduysa turkiye liginden la ligaya gidince yusufta adapta olur, turkiye ligi sert ve hicte kolay degil. Hizlimi Hizlimi ligue 1 hizli birkere, turkiyede oynayan yabanci transferler kac kez dedi turkiye ligi baya sert ve agresif lig ve bundesliga ligue 1 hollanda ligleriyle basa bas. Kucumsemeyin turkiye ligini bosu bosuna!

2
0
yanıtYanıtla
BursaCLUB:

yusuf önümüzdeki sene ismini duyuracak oyunu gösterecektir, uyum aşamasında ve lille birçok oyuncusunu sattı, yeni bir kadro kurdu bu kadro oturtuktan sonra herşy yusufun lehine değişecektir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title