Haberler

Kriptopara – Piyasa Hacmi 450 Milyar Doların Altına Düştü

– "Kahin" olarak da tanınan ABD'li ekonomist Nouriel Roubini'nin kripto para birimleri piyasaları ve blok zinciri teknolojisinin bir "hayalden ibaret olduğunu" açıklaması üzerine kripto para birimleri piyasasındaki düşüş hızlandı ve piyasa hacmi 450 milyar doların altına geriledi.

– "Kahin" olarak da tanınan ABD'li ekonomist Nouriel Roubini'nin kripto para birimleri piyasaları ve blok zinciri teknolojisinin bir "hayalden ibaret olduğunu" açıklaması üzerine kripto para birimleri piyasasındaki düşüş hızlandı ve piyasa hacmi 450 milyar doların altına geriledi.

Toplam 9,118 adet piyasada işlem gören 1,541 adet sanal para biriminin oluşturduğu piyasadaki en yüksek hacimli ilk 100 kripto para birimi arasından 92'si düştü. Piyasasının belirleyicisi Bitcoin ise son 24 saatte yüzde 4.02 düşerek 11 bin 28 dolardan işlem gördü. Bitcoin 186 milyar 414 milyon dolarlık piyasa hacmiyle piyasanın yüzde 41.6'sını oluşturuyor.

En yüksek hacimli ilk 100 kripto para biriminde gözlemlenen genel düşüşün de etkisiyle piyasa hacmi 447 milyar 628 milyon dolar olarak gerçekleşti. Piyasadaki 24 saatlik işlem hacmi ise 17 milyar 256 milyon dolar olarak hesaplandı.

En yüksek hacimli ilk 10 kripto para birimindeki 24 saatlik değişiklikler;

Bitcoin yüzde 4.02,

Ethereum yüzde 3.53,

Ripple yüzde 11.22,

Bitcoin Cash yüzde 4.80,

Litecoin yüzde 4.96,

Cardano yüzde 3.23,

NEO yüzde 8.57,

Stellar yüzde 10.32,

Monero yüzde 2.91 ve

EOS yüzde 6.42 düştü. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Nouriel Roubini Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title