Haberler
Güncelleme:

Çiftçi ailenin oğlundan müthiş başarı! Alay konusu olması onu yıldıramadı, şampiyon oldu

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde çiftçi ailenin oğlu Abdullah Çakır, köy yollarında başlayıp tutkunu olduğu atletizmde kendini geliştirdi, katıldığı Dağ Koşusu'nda Balkan Şampiyonu oldu. Çakır, "Köyde koşarken bana 'deli' diyorlardı. Ama bunlara rağmen inancımı kaybetmedim" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

savan:

Abdullah`i candan tebrik ediyorum. Milletce sporda cok geriyiz, Abdullah`a deli diyenler simdi cok mu akillilar.

29
0
yanıtYanıtla
melik:

gören de dünya şampiyonu aldu sanır. balkan şampiyonasına üç. dört ülke katılıyor. koştuğu derece nedir? hele bir kendisine sorun ne okuyor. okuduktan sonra ne olcak. ben sölim işsiz.

1
23
yanıtYanıtla
Hakan:

Tamam sende koş dünya şampiyonu ol o zaman, eminim yoluna yürümeye mecalin yok yada kahvehanelerden çıkmayan bir tipsin, utanmadan bide eleştiri yapıyorsun

yanıt5
yanıt0
Deliiiiiiii:

Deli kardeş inşaallah ülkemizi gururlandırmaya devam edersin Bırak deli desinler Cesaret az bir delilik gerektirir

21
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bizde aşağı çekmek adettir. Destekte ne ki.

20
1
yanıtYanıtla
peh:

ben de su buldu sandım

20
1
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİİSMİLLAH:

Ben de aynısını zannettim''SU BULDU''zannettim''PEH''kardeşim. Pardon''TELİ''kardeşim. demek ki ikimizde aynı düşüncedeymişiz. Bu yüzden doya doya ''KÖZLERİNDEN''öper seni Yüce ALLAh a CC. emanet eder, Yüce Yaratan yar ve yardımcın, yolun açık b ahtın APAK sağlık ve mutluluğu heeeep ama hep sürekli olsun. Durmak durdurulmak yok UÇARAK TA değil IŞIK HIZI YOLA DEVAM. O''ÇELÇİT Lİ''hemşehrimide başarısından dolayı tebrik ediyor başarılar diliyor daha''BÖYÜK''başarılar bekliyorum.

yanıt2
yanıt2
mustafa sarıgül:

önce dalga geçer alay ederler sonra da: Gördün mü mahmedin oğlunu köyde deli gibi dağda bayırda koşuyordu şimdi şampiyon olmuş kendine altın vermişler, derler. :)

14
1
yanıtYanıtla
BRE KARA CAHILLER:

Cahil gruplar kendilerinin dusuncelerine ters gelen her yorum ve dusunceye karsıdırlar ve genelliikle deli, hasta, şizofren vs gibi sıfatlar kullanırlar.

13
0
yanıtYanıtla
halk:

İnsanlar kendisi gibi olmayana deli der. Ancak o zaman kendisinin deli olmadığına inanır. .

13
0
yanıtYanıtla
Zara elibol:

Tebrikler millet kahvelerde bos bos otururken kendine hedef koymus ve basarmis.masallah kardesim yas ne olursa olsun insan istedikten sonra illaki basarir.

13
0
yanıtYanıtla
CAN:

Ülkemde böyle haberler görmek istiyorum. Helal sana.

10
0
yanıtYanıtla
GÜNAY:

Tebrikler başarılarının devamını diliyorum

7
0
yanıtYanıtla
Köksal Kahraman:

Deli ler Her Gördüğü kişiye deli der

7
0
yanıtYanıtla
HERO:

Ah be kardeşim haberi okuyunca meclis içinde üniversite mezunu bakana ''internetci'' diyip sırıtarak gülen varlık aklıma geldi, çok zor o kafaların değişmesi. .

6
0
yanıtYanıtla
Kalender:

Takdiri hak eden bir duruş.

6
0
yanıtYanıtla
Recep:

Delinin içinde kalan akıllı insana deli derler:))))))))))))))

6
0
yanıtYanıtla
cebusta:

Adamsın

0
0
yanıtYanıtla
Hayat:

insanin icine olduktan sonra nerde olursa olsun. hem hedefine ulasiyorsun hem ailenin arkasindasin. Abdullah sen akilli delilerdensin :)

0
0
yanıtYanıtla
Bilo:

Bu yaştan sonra bir işe yaramaz. Ruslar 15yaşında milli sporcu oluyor.abi sen olmuşsun 30.anca ilerde bir klüp kurar ekmeğini kazanırsam ne ala

0
0
yanıtYanıtla
... Ali:

Bilo can hayata hiçbir şey geç deyil, hayat kısa zaten verende Allah alanda nedir senden gidecek, çocuğun yaşı 30 deyil 21 bir ????

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title