Haberler
Güncelleme:

Koronavirüsün kalp hastalığına yol açtığı ortaya çıktı

Bilim insanları, yeni tip koronavirüsün beyinde neden olduğu hasarın ardından kalbe de ciddi zarar verebileceğini ortaya koydu. Edinburgh Üniversitesi'nin araştırması, koronavirüs hastalarının yüzde 55'inde kalp problemleri oluştuğunu ortaya çıkardı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

HASAN:

Geriye ne kaldı

3
0
yanıtYanıtla
ömer turan:

bu işte bir bit yeniği var.

3
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

Holtani alda baligi gidelim

yanıt0
yanıt0
Ah ah:

Yahu he he, hastaneye gitmeyin hiç bir şey olmaz! İnsanları korona değil hastanelerde denenen ilaçlar öyle yapıyor veya öldürüyor!!!

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Basından ve şovmenlerden pompalanan algıya bakarsak bu koronavirüs kanserden daha tehlikeli bir hastakık ve bulaşmaya devam ederse düntada insan nesli diye birşey kalmatacak.

1
1
yanıtYanıtla
ERKEK:

Ah Mecnun Insan Nedir Acın Çin senin. (Akrostiş yazdım Çin)

2
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Zaten kalp icin 40 li yaslar tehlikelidir.. Benim anlamadigim bir sey var.. Corona ( Covid 19 ) disinda, senede kac kisi Gripden oluyordu , Covid yuzunden kac kisi oldu ? Normal gripden senelik vefat sayisi ? Covid 19 dan senelik vefat sayisi ? Bu rakamlari neden paylasmiyorlar da ,bizler de ona gore mukayese edebilsek..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title