Haberler

Koronavirüs nedeniyle İspanya'da bir antrenör hayatını kaybetti

Güncelleme:

İspanya'nın Atletico Portada Alta takımında antrenörlük yapan 21 yaşındaki Francisco Garcia, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

İspanya'da etkisini arttırarak devam ettiren koronavirüs nedeniyle futbol camiasından bir kişi hayatını kaybetti. İspanya'nın Malaga şehri takımlarından Atletico Portada Alta'nın 21 yaşındaki antrenörü Francisco Garcia'nın virüs nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

"SENSİZ NE YAPACAĞIZ FRANCİS?"

2017-2018 sezonunda Malaga ekibinde çalışmalara başlayan antrenör için kulüpten, "Hayatını kaybeden koçumuz Francisco Garcia'nın ailesine, arkadaşlarına ve yakın arkadaşlarına en derin taziyelerimizi iletiyoruz. Sensiz ne yapacağız Francis? Şüphesiz seni sonsuza kadar unutmayacağız" açıklaması yapıldı.

Koronavirüs nedeniyle İspanya'da bir antrenör hayatını kaybetti

KANSER TEDAVİSİ DE GÖRÜYORMUŞ

21 yaşındaki antrenörün yakın zamanda kanser tedavisi de gördüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İspanya Malaga Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

beyin bedava:

başka bir hastalığı varmış işte yoksa o yaşta ölüm düşük ihtimal

15
4
yanıtYanıtla
Evsiz Adam:

Pozitif düşünce iyidir de nereye kadar

yanıt1
yanıt1
Doğrucu Vatandaş:

3 yaşındaki Corona''dan ölen kız çocuğu Lösemi hastasıydı. Bu kişi de kanser hastası. Yani kısaca ciddi kronik rahatsızlığı olanlar ve özellikle sigara içenler birinci derecede tehlikede. Çünkü corona ağır zatürreye dönüşüyor ve dayanamayanları götürüyor.

15
2
yanıtYanıtla
Evsiz Adam:

Türkiyenin yüzde 55 i sigara içiyor.... Ben dahil.... Durum sıkıntı o zaman

yanıt2
yanıt1
Adinizi yaziniz:

Allah cezani versin çin.pis bogaziniz yuzunden dunyada masum insanlar ölüyor.

10
6
yanıtYanıtla
MÜK:

hastalık çinin pis boğazından değil. . onlar 5000 senedir yiyorlar . . dün yemeye başlamadı. . hep yiyolardı. . . niye 2020 de ortaya çıktı virüs sen bunu düşün. . cahil cahil konuşmayın be. .

yanıt10
yanıt9
adenin1:

Mük sen ordinaryüs felansın sanırım kendi cahilliğine yan birçok bilim adamının fikir birliği yaptığı gibi bunun adı mutasyon bir mutasyonun gerçekleşmesi binlerce yıl sürebilir veba da wuhan merkezlidir bilinçsiz sağlıksız ve vahşi hayvanların et tüketimi şuan çinde tartışma konusu

yanıt2
yanıt0
CAHİL MÜK:

Cahil Mük, SARS''dan haberin yok o da corona ailesindendi. Ve bundan 50 yıl önce uçak kullanımı bile çok düşükken olan virüsler taşınamıyordu, bölgesel ölçekte kalıyordu.

yanıt1
yanıt0
GÜLŞAH VAYDOĞAN:

avm ler neden kapatılmıyor avm de yer alan tüm mağazalar caddelerde mevcut oradaki çalışanlar farklı ırktan yüzlerce insana hizmet verip aramıza katılıyor neden bu yayılmayı görmuyorsunuz yazıklar olsun size

9
1
yanıtYanıtla
Bunak:

Avm ler hinca hinc dolu leynnn

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title