Haberler

Konoplyanka'nın menajeri Ali Koç ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Uzun bir süredir Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemini meşgul eden Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyanka'nın transferiyle ilgili Almanlardan müthiş bir iddia geldi. Ülkede yayın yapan SPORT1 adlı televizyon kanalının okuyucularıyla paylaştığı son dakika haberine göre 29 yaşındaki sol kanat oyuncusunun menajeri Fali Ramadani menajeri İstanbul'a geldi.

KOLAROV TRANSFERİ DE GÖRÜŞÜLECEK

Haberde Ramadani'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la hem Konoplyanka transferi hakkındaki son detaylar hem de Sarı Lacivertliler'in gündemindeki bir başka futbolcu olan Aleksandar Kolarov hakkında konuşacağı ifade edildi. Schalke'nin teknik direktörü David Wagner de Konoplyanka hakkında yaptığı son açıklamada yıldız ismin kendisine kulüp aradığını söylemişti. (Fanatik)

Konoplyanka'nın menajeri Ali Koç ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

ZAMAN:

DİLENCİLER İYİ TRANSFER YAPTILAR

5
4
yanıtYanıtla
zam:

aynen keko

yanıt2
yanıt1
KK:

BU YILDIZ KİM NİYE BU ZAMANA KADAR İSMİNİ DUYMADIK

3
6
yanıtYanıtla
Obua:

Çünkü her gittiği takımda yedekti.

yanıt1
yanıt2
sadri:

fb şampıyonluğun en büyük adayıdır en iyi tıransferleri onlar yaptı nihatoviç azizson

3
4
yanıtYanıtla
Obua:

He tabi. Mümkün.olası.ama rüyanızda...

yanıt1
yanıt1
Cimbombom:

Adam futboldan anlamaz diyorduk adam futbol ordinaryusu cikti

4
0
yanıtYanıtla
İYİ BİR FB Lİ:

FB PETETE BİRİNCİLİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ İYİ BİR FB Lİ

yanıt1
yanıt5
Gemlik:

Kk, yıldız mı orasını bilmiyorum ama futbolla zerre alakan olmadığı belli.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title