Haberler

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler geldi

Güncelleme:

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant, Kaliforniya'da helikopter kazasında hayatını kaybetti. Bryant'ın yaşamını yitirdiği korkunç kazadan ilk kareler geldi.

TMZ'nin iddialarına göre; Kobe Bryant, ABD'ye göre sabah saatlerinde Kaliforniya'da helikopter kazası geçirdi. Kobe Bryant ile birlikte helikopterde bulunan 4 kişi daha hayatını kaybetti.

İLK KARELER GELDİ

Kobe Bryant'ın yaşamını yitirdiği helikopter kazasından ilk kareler geldi. Kobe'nin son olarak kızı Gianna ile birlikte NBA maçında görüldüğü ve helikopterin içinde Gianna'nın da olabileceği düşünülüyor.

İşte kazadan ilk kareler...

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler!

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler!

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler!

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler!

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler!

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler!

Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk kareler!

KOBE BRYANT KİMDİR?

Kobe Bean Bryant, 23 Ağustos 1978'de Philadelphia, Pennsylvania'da eski Philadelphia 76ers oyuncusu Joe 'Jellybean' Bryant ve Pam Bryant'ın en küçük ve tek erkek çocuğu olarak (iki kız kardeşinin isimleri Shaya ve Sharia'dır) dünyaya geldi. Ailesi ismini, Japonya'nın Kobe şehrinde bir restoran menüsünde gördükleri meşhur biftekten etkilenerek koydu.

Bryant 6 yaşındayken, babasının İtalya'daki bir takımda oynamaya başlaması üzerine, oraya yerleştiler. Buradayken AC Milan takımına ilgi duyan ve futbol oynamaya başlayan Bryant ve ailesi, 1991'de Philadelphia'ya geri döndüler. Bir keresinde, "İtalya'da kalsaydım, futbola devam edip profesyonel olurdum" açıklamasını yapan 1.98 metre boyundaki Bryant, Philadelphia'daki Lower Merion Lisesi'nde basketbolda müthiş bir başarı yakaladı ve ulusal boyutta ün kazandı. Kobe Bryant, 17 yaşındayken girdiği SAT sınavından 1080 aldı ve iyi bir koleje girmesine olanak varken, zor bir seçim yaparak direkt olarak NBA'e gitti.

Bryant, liseden mezun olduktan sonra üniversiteye gitmeden direkt NBA'ye Lakers'a adımını atmış ve tüm kariyerini bu kulüpte sürdürdü. Lise yıllarında Wilt Chamberlain'in 4 yıllık toplam sayı rekorunu kıran Kobe 1996 NBA Draft'ında Charlotte Hornets tarafından 13. sıradan draft edilse de sonra Lakers'a takas edildi.

Vanessa ile evli olan Kobe'nin, Haziran 2019'da doğan kızı Gianna'dan başka Natalia, Bianca ve Capri adında 3 kızı daha bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Philadelphia Kaliforniya Kobe Bryant Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

130914:

hristiyan olarak ölmüş birine allah rahmet eylesin denmez islamda böyle birşey yoksadece yakınlarına başsağlığı dilersin olur biter

5
17
yanıtYanıtla
hakan:

allah belanı versin ozaman

yanıt9
yanıt3
Baba vanga li:

Ağzına sağlık iyi bir konuya değindin kardeşim başka dinden olana rahmet okunmaz

yanıt4
yanıt7
İnsan sever:

Ne biçim insansınız siz ya!! Hristiyan olsa neolur insan olsun yetmezmi!! Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden dünyamız kirlendi batıyor

yanıt7
yanıt3
timsah44:

süper bir basketboçuydun efsane adam senin maçlarını izlemek için sabaha karşı çok uykusuz kaldım ama değerdi sana 10 nımara bir oyuncuydun. gerçekden çok üzücü bir durum . seni unutmıyacağız efsane . . .

10
0
yanıtYanıtla
müslüman:

kafire rahmet okunmaz cehenneme gitti

2
6
yanıtYanıtla
Boş:

Sen mi karar verıyorsun nereye gıdıcegıne

yanıt4
yanıt0
Hüseyin Doğdu:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun efsane bir basketbol Cüneyt iyi bir insandı

1
5
yanıtYanıtla
Ali osman:

lan oğlum adam yabancı Toprağı bol olsun nedir . .

yanıt5
yanıt7
İnsan sever:

Niye denmesin ? Pardonda onun da insan olduğunu düşünüyorum belki de sizden de bol toprağı olmalı

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title