Haberler

Kayserispor, İngiliz yıldız Aaron Lennon'ı kadrosuna kattı

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Hes Kablo Kayserispor, Premier Lig'de oynayan İngiliz yıldız Aaron Lennon transferini bitirdi. Kulübün başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma deneyimli futbolcuyla olan fotoğrafı koydu ve "İmzalar bu hafta sonu" ifadelerine yer verdi.

Süper Lig'in yeni sezonu öncesinde transferde hareketli dakikalar yaşayan Hes Kablo Kayserispor'da önemli bir transferde sona gelindi. Kayseri ekibi, Burnley'den ayrılan İngiliz milli futbolcu Aaron Lennon'ı kadrosuna kattı. Transferi kulübün başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medyadan duyurdu.

Gözbaşı, "Transferleri bekleyen büyük Kayserispor taraftarları, imzalar bu hafta sonu. Çalışmalarımız oldukça verimli devam ediyor. Günün son misafiri Premier League'den Aaron Lennon" diyerek transferi kamuoyuna açıkladı.

Kayserispor, İngiliz yıldız Aaron Lennon'ı kadrosuna kattı

TOTTENHAM'DA EFSANE OLDU

Kariyerine Leeds United'da başlayan Lennon, 2005 yılında gittiği Tottenham Hotspur'da 266 maçta 26 gol kaydetti. 33 yaşındaki kanat oyuncusu, daha sonrasında Everton ve Burnley'de oynadı. Lennon, İngiltere Milli Takımı'nın formasını da 21 kez terletti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aaron Lennon Kayserispor Burnley Haberler

500

Yorumlar (12)

Türk:

33/35 yaş sönmüş sırf para için ülkeye gelen topculara artık bir son vermek lazım. Kattıkları da çok birşey olmuyor futbol hayatlarının son döneminde iyi para kazanıp tatil yapmaya geliyorlar. Bunlara harcanan para yerine altyapıya ciddi yatırım yapılsa. Sabredilse zamanla altyapıdan daha faydalı daha kaliteli oyuncularımız çıkar.

14
3
yanıtYanıtla
adiminto:

fener 36 yaşındaki gökhanı alınca çok iyi transfer oluyor. Başkası alınca yaşlı bitik. Bu atam tr de çatır çatır her takımda top oynar.

yanıt10
yanıt0
Aaaron Lennon:

Dostum ayıp ediyorsun, benim gibi kariyer sahibi futbolcular lige kalite ve renk katar, tecrübe ve birikimlerimizle genç oyunculara ağabeylik yapıp yol gösterebiliriz. Sadece sahadaki verimimizle değerlendirmemek lazım. Saygılar.

yanıt8
yanıt0
Adana:

Sönmüş bir oyuncu

7
3
yanıtYanıtla
CEMAL:

gene geldi bir anadolu kulüne 30 bir eski yıldız. bunların anne babaları gelipo güney sahillerinde ev alıp emekliliklerini yaşıyorlar ya ondan bu avrupalılar bin maç ve yüz sakatlık geçirdikten sonra buraya geliyorlar. haberlerde hemen bomba transfer diye duyuruluyor ya çok gülüyorum. berna başkana başarılar umarım ben haksız çıkarımda takıma faydası olur

5
1
yanıtYanıtla
..........:

Helal olsun başkana!Iyi bir transfer!

5
0
yanıtYanıtla
tommas:

BU ADAMIN SÜRATİ SÜPER LİGE FAZLA GELİR. HELAL OLSUN PASTIRMA SPORA

4
0
yanıtYanıtla
Lennon mu o:

Fm deki yıldızlarımdan biri en hızlısı. Helal olsun başkana. İnşallah sakat ayağına yatıp oynamamazlık etmez de çöp ligimize renk katar. (Eses)

2
0
yanıtYanıtla
ala ala:

Ben bu adamı neden arda diye gördüm

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu adam Süper lige renk katar. Çok süratli ve çabuk. Yaşı ilerledi ama roben gibi yaşının altı performans verebiliyor. Defanslar biraz hızlı olmalı. Fenerbahçeliyim, Jailsonu oynatmayacaksın mesela Kayserispora karşı.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title