Haberler

Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'u 3-2 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Lig'de 3. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Kayserispor'u 3-2 yendi.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, tam 5 kırmızı kartın çıktığı maçta deplasmanda Kayserispor'u 90+9. dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Kadir Has Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Kayserispor'un gollerini 37. dakikada Pedro Henrique ve 90+1. dakikada Umut Bulut atarken, Galatasaray'a galibiyeti getiren gollerini ise 66. dakikada Belhanda ve 87. dakikada Ryan Babel ve 90+9. dakikada Adem Büyük kaydetti. Mücadelede Kayserispor adına 65. dakikada Aymen Abdennour ve 73. dakikada Pedro Henrique ve 90+2. dakikada Umut Bulur, Galatasaray cephesinden ise Emre Mor 89. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Karşılaşmanın 90+12. dakikasında Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala da kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Galatasaray, Süper Lig'de ilk galibiyetini alarak puanını 4'e yükseltirken, Kayserispor ise 1 puanda kaldı.

Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'u 3-2 mağlup etti

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 3. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında, ligdeki son maça göre kadroda 3 değişikliğe gitti.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada Terim, geçen hafta ligde 1-1 sona eren Konyaspor maçına göre kadroda üç değişiklik yaptı.

Konyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Seri'nin yerine sakatlığı iyileşen Belhanda, Donk'un yerine cezası sona eren Marcao, Emre Mor'un yerine Ömer Bayram şans buldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pedro Henrique Kayserispor Galatasaray Miguel Haberler

500

Yorumlar (136)

N E:

ŞİKESARAYSIN TÜRK FUTBOLUNUN REZİLİSİN

45
14
yanıtYanıtla
Fb var ya şikeci:

Şikiciler için adli kayıtlara bak. 3 penaltı verdiler size. Maçı izle önce.

yanıt1
yanıt2
Sadece spor:

Bu ne ya ağzı olan konuşuyor türk futbolunu lekeleyen kanaryalara bak bülbül kesildiler yendik mi yendik bitti hangi şampiyonluğu hak ettiniz ki ezikler

yanıt0
yanıt2
AlpBJK:

''Var'' sadece GSye var. Geçen yıl da böyle şampiyon oldular. Yazıklar olsun. Ondan sonra da ortalıkta bilmem kaçıncı şampiyonluğu aldık diye dolaşın.

32
20
yanıtYanıtla
Aynen:

Gs nin attığı 2 gole nasıl ofsayt verdi var:) fb gs maçında fb nin faulden attığı golden daha beterdi. Çizgi yamuk. Vara giden hakem dirsekten gölü görmedi yerseniz.

yanıt2
yanıt4
KOTA:

Emre morun kırmızı kartı nasıl bir tiyatrodur ey fenerasyon

23
16
yanıtYanıtla
Fbli tff mhk istifa:

Gs nin ofsayt diye verilmeye n golleri net gol. Çizgiyi yamultmuşlar. Kayserinin 2.golü net faul dirsekten kırmızı. 96.dakika fegholiye yapılan penaltıyı vermedi fb li mhk. Skandal

yanıt12
yanıt22
Altuğ:

Fener kdr başınıza taş düşsün hilekarlar

yanıt11
yanıt9
altuğa:

Aldın 3 penaltıyı lig başında yalandan. 2 gol net ofsayt değil. Penaltı verilmedi. Örgütlü işler. Gs f.terim. kapak.

yanıt1
yanıt3
iziiiii Dortmund:

Kayserinin gözü kör olsun ikinci golü atsaydilar mac bitmisti en büyük Feneeeeeeeeeer

yanıt3
yanıt3
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title